KENN LENDING BLUES BAND FEAT. ANDERS GAARDMAND

KENN LENDING BLUES BAND FEAT. ANDERS GAARDMAND

Since 1984 Kenn Lending has been playing Mojo Blues Bar. In the early days Mojo was Called Rådhuskroen. It was here Kenn Lending visited the bar together with lifelong friend Champion Jack Dupree, who said the famous words "This is a blues place"

Event Date 13-07-2024 22:00
Individual Price 150,-
Besætning Kenn Lending: Gui/Voc Mads Søndergaard: Keys Svennie Svafnisson: Bass Jacob Vikkelsø: Drums Anders Gaardmand: Sax
Band hjemmeside www.lending.dk
English description Det er dagens sene Jazzfestival koncert og man kan reservere plads ved at skrive til mailen billet@mojo.dk Der åbnes for adgang til koncerten kl.21.45 (så vi kan nå at lufte ud efter første koncert) - reservationer holdes til kl.22.30 På præcis denne dato for 40 år siden kickstartede Kenn Lending Blues Band - det der i dag er historie - 40 år med Rådhuskroen/Mojo Kenn har spillet et utælleligt antal koncerter på Mojo - spørg ham han tæller. Hvis man overhovedet kan tale om en skandinavisk “Bluesmand”, må Kenn Lending være noget af det tætteste man kan komme på dette begreb. I det sydlige USA er en bluesmand en musiker, som lever med sin musik fuldt ud. En der kan begejstre og bevæge sit publikum ved en hver lejlighed, om det er til alvor eller fest, og som iøvrigt er blevet lært op af en ældre bluesmand i de “hemmeligheder” og traditioner, der kan føres direkte tilbage, til de slavegjorte afrikanere i de amerikanske sydstaters plantager. For at være vaskeægte, skal man dog også være født og opvokset i USA’s sydstater, men det er også det eneste man ikke kan sige om Kenn Lending. Han er nemlig født og opvokset på stenbroen i København, hvor han startede sin musikalske kariere helt tilbage i tresserne.

Mojo
Løngangsstræde 21C
1468 København
CVR: 18752205

Bar, office and Table Reservation
Phone: (+45) 33 11 64 53 or billet@mojo.dk

Band Booking
Phone: (+45) 23 44 97 77 mojo@mojo.dk 

NEWSLETTER

Instagram
Youtube