Forrige dag Torsdag 23/05 Næste dag

Tobias Trier Album Release
Søvnløs Nat

Tobias Trier Album Release
Søvnløs Nat

Kl. 19.00 / fri entré


Mojo Ã…bner kl. 18.00
Tobias Trier inviterer hermed til fest på MOJO BLUESBAR,for at fejre udgivelsen af albummet SØVNLØS NAT.
Der bydes på et glas bobler og lidt snacks og der underholdes med et udvalg af de nye sange, assisteret af nogle af de musikere som har hjulpet Tobias Trier på vej. Decideret spisning bliver der ikke, så snup en tidlig aftensmad inden du swinger forbi.
Albummet Søvnløs Nat er nummer to i en trilogi om Aggression, Angst og Begær, som jeg indledte i 2017 med Tyfon. Så det er angstfyldte sange som vi skal hygge os med denne aften.

Fra ca. 21.00 dalrer der flere mennesker ind, idet aftenen overgår til den traditionsrige åbne torsdags-MOJO-bluesjam som starter kl.22.00 med Jake Green, Thor Boding og Morte Skøtt.

Blues Jam ved Jake Green, Thor Boding og Morten Skøtt

Blues Jam ved Jake Green, Thor Boding og Morten Skøtt

Kl. 22.00

Der er Blues Jam og det koster 20,-

Mojo's faste blues jam om torsdagen, er den begivenhed der har fundet sted flest gange på Mojo, siden traditionen startede for mere end 30 år siden, i september i 1992.

Flere af Danmarks mest prominente bluesnavne har under tiden stået med ansvaret som vært, heriblandt Thorbjørn Risager, Alain Apaloo, og Danny Linde, Erling Jensen, Claus Toft LP Simonsen og sågar Troels Jensen. Under de sidste års nedlukninger har det nok været den begivenhed vi har savnet mest.

Denne torsdag er det BluesOverdrive's Thor Boding der er kapelmester.

Han sørger for at alle bliver taget godt imod, og jam'en bliver arrangeret bedst muligt og foregår i trygge rammer, med et særligt udvalgt hold i husbandet.

Ta dit instrument under armen og kig forbi - giv et nummer eller nap en lytter.
Der er altid noget at komme efter.


Besætning

Jake Green (gui/voc) Thor Boding (bas/voc/kapelmester) Morten Skøtt (trommer)