Forrige dag Onsdag 10/04 Næste dag

Just Wednesday med
Esben Just og Sahra da Silva

Just Wednesday med 
Esben Just og Sahra da Silva

Kl. 22.00 / fri entré

Just Wednesday med Esben Just og Sahra da Silva

Esben Just er nok landets førende New Orleans pianist med en lang karriere som bla. frontmand i Sp Just Frost samt en række lignende triokonstellationer med bl.a. Niels Ratzer og Ole Skipper.
Esben Just var også med i Groovie Greasebags sammen med Johnny Sangster fra Sharing Patrol. Derudover har Esben optrådt med et hav af de "kendte" Sanne Salomonsen, Henning Stærk, Ivan P, Poul Krebs osv.
Men mest af alt er Esben Just en eminent underholdende solopianist.
Så hvad er mere naturligt end at kaste Esben ud i en række duo konstellationer som kan udfordre hans og sin medspillers musikalske universer.
Her i 2024 fortsætter vi med "Just Wednesday" med en række forskellige gæster. Der er lagt op til en stribe koncerter med Esben Just og en artist fra "Miljøet" - noget Blues, noget Jazz, noget Country - og noget...? - lad os se hvor det kan bære hen.

Sahra da Silva er den vildeste sangerinde du kan møde på Mojo. kraftfuld, yndefuld, blueset Jazzet og helt igennem personlig.
Til daglig bevæger hun sig med lethed rundt i diverse konstellationer, fra frontdame i Bandet, til kor for fx Mike Andersen og tilbage igen som fælles front" i girls Club for derefter lige at spille lidt duo med Lars Emil Riis eller Alain Apaloo for senere igen at være gæst star i Søren Siegumfeldts String Swing - hun kan det meste.
Det bliver Esben Just's sange med Sahra da Silva og Sahra da Silvas da silva's sange med Esben just og nok også nogle andres sange med dem begge.
Musikalsk hurlumhej på den fede måde - og så på en onsdag.

Besætning

Esben Just (piano/vokal), Sahra da Silva (voc/gui/tamburin)