Forrige dag Torsdag 04/04 Næste dag

VINDERNE AF VM I ROCK 2023 Jim & De lysende såle

VINDERNE AF VM I ROCK 2023 Jim & De lysende såle

Kl. 19.00 / entré 75,-

Denne torsdag tidligt i april åbner Mojo kl. 18
Jim Nydam står midt i det hele når han spiller med sit band.

Jim & De lysende såle.

LYROCK OM MENNESKETS NATUR I KULTUREN
Nyskabende rockband baseret på digterfilosoffen Jim Nydam Bjerregaards tekster på vej frem med sin helt egen stil og tone!

Vinder af VM I ROCK 2023 og genrebestemt ’Lyrock’ af Sort Sols trommeslager og dommer Tomas Ortved i det enige dommerpanels kåringstale:

”En digter som sanger? Det kan man da ikke, men han gjorde det sublimt! De førte spoken word-traditionen et skridt videre, så det på interessant vis blev integreret i musikken. De havde noget på hjerte, og samtidig havde de en fest! Der er lyrik, og der er rock, og denne aften blev en ny genre født: Lyrock – Og det vandt de på! – Tillykke…”

Dommer Trine Trash (Lydsyn, Fastpoholmen, Betontraume):
”Vi elsker Jim & De lysende såle pga. deres originalitet og pga., de var i stand til at være en fælles krop.”

Dommer Peter Sandorff (Hola Ghost):
”Hvem vil jeg helst drikke fadøl med resten af aftenen? Jeg endte med at sige, at dem, jeg helst vil sidde og drikke øl med resten af aftenen – det var sgu Jim og holdet: Det var eddermame god musik, dejlig musik, og hvis jeg skulle vælge et band, som jeg helst vil høre en hél koncert med, så er det altså dem.”

Også udvalgt blandt bands på Sjælland til at stille op i POPKORN NORDIC 2023.

Rockbandet er baseret på digteren og filosoffen Jim Nydam Bjerregaards digte og sange, der har sans for både glæde, alvor og humor i vores eget og fælles liv. Jim hører musik, når han skriver sin lyrik – og derfor bærer numrene naturligt præg af den sammensmeltning, der ligevægter indholdet og formen. Tilgangen er eksperimenterende og live-præget, hvilket sikrer lyst og nærværsintensitet.

Vinter-forår 2024 udvider de deres repertoire i en endnu mere nyskabende og
genrevarieret retning. De spiller koncerter på gode spillesteder, f.eks. Mojo,
28 Live Bar, Rust og Bartof. Spiller forår-sommer på andre steder og festivaler,
f.eks. Copenhagen Jazz Festival – inden de efterårsindspiller!

Her på Mojo kan I f.eks. opleve Jim synge duet med en af Danmarks mest lovende
sangerinder, Amalie Coppa, der i denne tid, ifm. sit soloalbum, arbejder med nogle
af Danmarks bedste producere, musikere, sangskrivere og sangere: Hvem de er,
hvad det indebærer og hvornår de(t) udkommer, må hun selv afsløre - men ét er
sikkert: I skal nok komme til at høre det.

Køb billetter hos billetto.dk i linket herunder eller kopier det ind i din browser
https://billetto.dk/e/koncert-med-vinderne-af-vm-i-rock-2023-jim-de-lysende-sale-mojo-torsdag-d-4-4-kl-19-00-billetter-921726?utm_source=billetto+advertising&utm_medium=billetto&utm_campaign=find&utm_content=3DK&vs=1832402a-0cca-4a9e-97e0-a0d302c1b132
Billetto 50,-
I døren 75,-

Besætning

Jim Nydam Bjerregaard (Stemme) Markus Mohr (Guitar) Jakob Neumann (Trommer) Nikolas Borrel-Jensen (Guitar) Peter Nørtoft (Orgel) Nicolai Bonde Hansen (Guitar) Morten Vestergaard Fisker (Bas)

Website

www.billetto.dk/e/koncert-med-vinderne-af-vm-i-rock-2023-jim-de-lysende-sale-mojo-torsdag-d-4-4-kl-19-00-billetter-921726?utm_source=billetto+advertising&utm_medium=billetto&utm_campaign=find&utm_content=1DK&vs=09295480-3ee7-4aae-895b-bc387aa5a25f&fbclid=IwAR0-jW3Cha9JhgRlnC57e60UuPGhyebP-_rNujDqabJpz1vgwAcclsic_Jo

Blues Jam ved
Ace of Blues

Blues Jam ved 
Ace of Blues

Kl. 22.00 / entré 20,-

Efter Poeten Jim og De lysende såle er der jam, det koster 20,-

Mojo's faste blues jam om torsdagen, er den begivenhed der har fundet sted flest gange på Mojo, siden traditionen startede for mere end 30 år siden, i september i 1992.

Flere af Danmarks mest prominente bluesnavne har under tiden stået med ansvaret som vært, heriblandt Thorbjørn Risager, Alain Apaloo, og Danny Linde, Erling Jensen, Claus Toft LP Simonsen og sågar Troels Jensen. Under de sidste års nedlukninger har det nok været den begivenhed vi har savnet mest.

Ace of Blues styrer løjerne.

The Ace of Blues er et alsidigt bluesband, hvor de erfarne medlemmer konstant søger at tage boogien til nye uanede højder, og give publikum en medrivende oplevelse.

Dette er ikke mindst tilfældet når de med sikker hånd styrer Mojo's traditionsrige torsdags-jam. Bandets filosofi er enkel: en jamaften er en hyldest til musikken og dem der spiller den - og alle er velkomne!

Hvad enten det garvede orkester smækker trumf på med en opdatering af Chicago-bluesen eller har nogle esser i ærmet med den hårde Delta-stil, så er en ting sikkert:

The Ace of Blues tager stikket hjem!

Ta dit instrument under armen og kig forbi - giv et nummer eller nap en lytter.
Der er altid noget at komme efter.

Besætning

Simon Ørregaard: (voc/tr), Thomas Lago: (guitar), Thomas von Magius: (bas),Thomas Melau: (voc/hca) Marvin Radford (piano/voc)