Forrige dag Lørdag 30/03 Næste dag

Sahra da Silva & Band

Sahra da Silva & Band

Kl. 22.00 / entré 150,-

Det er påskelørdag og det koster 150 kr. Man kan reservere plads, hvis man kan være her senest 20.30, ved at skrive til mailen billet@mojo.dk

Det er Sahra da Silva i spidsen af sit 5 mands band der indtager scenen.
I November udgav hun sit andet album og det er ved at være nogle måneder siden vi sidst hørte hende på hjemmebanen Mojo, med hele bandet.

Københavnske Sahra da Silva, har i mere end et årti været en etableret del af den danske bluesscene. Hun har optrådt med et utal af danske soul-og blues artister, heriblandt Mike Andersen og Thorbjørn Risager, opvarmet for den engelske soulsangerinde Joss Stone m.fl.

I juni 2020 udgav Sahra det anmelderroste album #blueswoman, som rummer en blanding af Sahras egne numre, samt et par fortolkninger af gamle klassikere, og hun var desuden nomineret til en Danish Music Award Blues 2021.
For tiden er hun i fuld gang med at skrive og indspille et nyt album og d.25.5. landede der en forløber for skiven, nemlig singleudspillet 'Just A Bit Crazy'

En af Sahras helt store forcer er, at hun let og ubesværet balancerer i krydsfeltet mellem soul, jazz og blues, og hun er af musikanmeldere, med rette, blevet beskrevet som et rent "powerhouse", grundet den kraftfulde stemme og hendes engagerede sceneoptræden.

Tidligere har hun udgivet en EP og et album med sit daværende projekt, -Sahra da Silva & the Jagged Soul - og i 2010 optrådte hun i tv-programmet "Talent 2010" på DR1.

Sahra var også en del af neo-blues kollektivet "The Cornbread Project", som i 2019 udgav det DMA-nominerede album "Catawampus". På albummet er hun i godt selskab med Troels Jensen, Big Creek Slim, Mud Morganfield og James Harman og ikke mindst hjernerne bag; Laust "Krudtmejer" Nielsen og Peter Nande.

Sahra kan opleves i mange forskellige konstellationer og projekter, men når hun swinger med bandet på Mojo, er hun i den grad på hjemmebane!
Foto: Frank Nielsen

Besætning

Sahra da Silva (vok), Rune Højmark (gui), Lasse Storgaard (keys), Laust Krudtmejer Nielsen (bas) og Jens Stoklund (trommer)