Forrige dag Torsdag 29/02 Næste dag

Bagkataloget
Steno og Illeborg
Med Mikkel Grue og
Adam Winberg

Bagkataloget
Steno og Illeborg
Med Mikkel Grue og 
Adam Winberg

Kl. 19.00 / entré 120,-

Der er Bagkataloget på scenen - her torsdag før Jam'en - og man kan reservere plads ved at skrive til mailen billet@mojo.dk

Poetisk humor med noter af melankoli kalder de den musikalske menu, de to har sat sammen af de sange, de hver især og sammen har sunget de sidste snart 25 år.

Radioværten, Steno er musikalsk bedst kendt som manden med de nedadvendte mundvige og syrlige bemærkninger fra Pligten Kalder med Johan Olsen. Blondie, som Steno kalder Laura Illeborg, har en lang række albums med varme og underfundige viser bag sig. I både 2019 og 2020 har Illeborg været landet rundt med sange fra de seneste albums, "Det gør tit godt" og "Exitstrategi". Samtidig har Steno underholdt på Pligten Kalders meget velbesøgte forårsture.

Som solist har Torben Steno altid smykket sig med Blondies bløde vokal. Særligt da han markerede sig på Dansktoppen med sangen "Kun fuld i lige uger".
Det pynter også gevaldigt med feminint fløjl, når han giver sin version af Pligten Kalder-klassikere som "Hvorfor er jeg ikke død" og "Tre ældre kvinder på en tom bøssebar i november".
Illeborg har en række små klassikere på samvittigheden. "Aftensang" fra debutalbummet "Lyv mig natten lys" og til "Det gør tit godt" fra albummet af samme navn fra 2018 og Exitstrategi fra 2020.
Med sig har de guitaristen, Mikkel Grue og trommeslageren Adam Winberg, skrappe dynamiske musikere, der mestrer både at simre i det underspillede, og at gi' den gas. Dog ikke vildere, end at unge fulde af designerdrugs næppe er at finde blandt publikum. Til gengæld er der særlig god plads til alle, der som den syngende sygeplejerske og syngende journalist selv nyder en meget stor lille en på en melodisk aften med sange for voksne oven på alverdens "karantæner"

ca. 22.00 er der blues jam

Besætning

Laura Illeborg (voc/ukulele) Torben Steno (keys/bas/voc), Mikkel Grue (gui) og Adam Winberg (drums)

Website

https://www.facebook.com/Bagkataloget-Illeborg-Steno-med-Grue-Winberg-103856761221449

Blues Jam ved
Laust Krudtmejer.

Blues Jam ved 
Laust Krudtmejer.

Kl. 22.00 / entré 20,-

Efter Bagkataloget er der Blues Jam og det koster 20,-

Mojo's faste blues jam om torsdagen, er den begivenhed der har fundet sted flest gange på Mojo, siden traditionen startede for mere end 30 år siden, i september i 1992.

Flere af Danmarks mest prominente bluesnavne har under tiden stået med ansvaret som vært, heriblandt Thorbjørn Risager, Alain Apaloo, og Danny Linde, Erling Jensen, Claus Toft LP Simonsen og sågar Troels Jensen. Under de sidste års nedlukninger har det nok været den begivenhed vi har savnet mest.

Denne torsdag er værten den prisvindende bluesbassist og producer, Laust Krudtmejer Nielsen, kendt fra bl.a. Trainman Blues, Sahra da Silva og The Cornbread Project.

Han sørger for at alle bliver taget godt imod, og jam'en bliver arrangeret bedst muligt og foregår i trygge rammer, med et særligt udvalgt hold i husbandet.

Ta dit instrument under armen og kig forbi - giv et nummer eller nap en lytter.
Der er altid noget at komme efter.

Besætning

Laust Krudtmejer (Kapelmester og Bas)