Forrige dag Fredag 23/02 Næste dag

Twang

Twang

Kl. 22.00 / entré 100,-

Mojo åbner kl. 20 - Musik kl.22 pladsreservation via billet@mojo.dk

En koncert med Twang er uforudsigelig.
Den er fyldt med humor og varme, når de tre musikere går på scenen og samles om deres fælles mikrofon. Twangs besætning med bas, violin og banjo er måske nok traditionel, men trioen er konstant i gang med at forny og nyskabe den amerikanske folkemusik, og har fundet deres helt eget udtryk uden at slippe traditionen.
Det skal være nærværende og der skal altid ske noget nyt!
Twang er - netop - kendt for deres nærvær, ærlighed og tætte samspil med publikum og hinanden. Det er ikke unormalt, at publikum til deres koncerter både får tårer i
øjenkrogen og griner højlydt med bandet.
Publikum husker Twang for deres fænomenale trestemmige sang og deres instrumentskift, når bassisten pludselig finder guitaren frem og banjospilleren griber bassen, mens violinen bliver skiftet ud med mandolin.
Med musikalsk overskud, historier, anekdoter og drillerier binder trioen sangene sammen til en levende koncertoplevelse.
Melankoli, humor og Deres egne numre rummer alt fra den dybe, kærlighed, hudløs melankoli til hoppende, humoristiske og satiriske hits - og deres fortolkninger af amerikanske folk'klassikere løfter taget, når de med kærlighed til traditionen krydrer sangene med deres eget helt særlige Twang!

Besætning

Spencer Gross - kontrabas, guitar og sang Thyge Søndertoft - violin, mandolin og sang Peter Banks - banjo, kontrabas og sang