Forrige dag Torsdag 01/02 Næste dag

Dylan Earl

Kl. 19.00 / entré 100,-

Gry "AC Production" Præsenterer Dylan Earl på MOJO

Mads Kornum skriver På mediet side 33:
Country fra øverste hylde
“Amerikanske Dylan Earl gæster impulsivt Danmark i næste uge”
Amerikanske Dylan Earl er en artist i den klasse, hvor han sagtens kunne være annonceret som et vægtigt navn til årets Tønder Festival.
Han er aktuelt på Europa turne og har lige optrådt på den anerkendte UK Americana Music festival i Hackney i England, hvor han blandt andet promoverede sit tredje soloalbum ”I saw the Arkansas”, der udkom sidste år.
Gry Bondebjerg var til stede ved koncerten og fortæller; ”Dylan Earls stemme har den klassiske dybe varme lyd af Merle Haggards Old School country. Men hans tekster er langt fra mainstream. Han skriver sange man bliver nysgerrig af. Og live er hans humor og storytelling det hele værd.”
Så er du til klassisk old time-country og melankolske crooner ballade, der er båret af moderne lyrik, og som godt tør vise både følelser og kommentere på politiske og sociale forhold, så er Dylan Earl med garanti din boldgade.
Danmark var ikke på tour planen, men Gry Bondebjerg fik hurtigt en aftale på benene, og nu kommer han så til landet den 1. februar kl. 19 på Mojo Blues Bar i København til en “up and close concert”.
Prisen for denne intime og unikke oplevelse er blot 100 kr, og alle pengene går direkte til artisten. Et arrangement skabt fra hjertet, til folk med country i hjertet. Det er det musik også kan!
Se aktuel officiel Dylan Earl video via nedenstående link.

Blues Jam ved
Laust Krudtmejer.

Blues Jam ved 
Laust Krudtmejer.

Kl. 22.00 / entré 20,-

Det er torsdag og der' Blues Jam og det koster 20,-

Mojo's faste blues jam om torsdagen, er den begivenhed der har fundet sted flest gange på Mojo, siden traditionen startede for mere end 30 år siden, i september i 1992.

Flere af Danmarks mest prominente bluesnavne har under tiden stået med ansvaret som vært, heriblandt Thorbjørn Risager, Alain Apaloo, og Danny Linde, Erling Jensen, Claus Toft LP Simonsen og sågar Troels Jensen. Under de sidste års nedlukninger har det nok været den begivenhed vi har savnet mest.

Denne torsdag er værten den prisvindende bluesbassist og producer, Laust Krudtmejer Nielsen, kendt fra bl.a. Trainman Blues, Sahra da Silva og The Cornbread Project.

Han sørger for at alle bliver taget godt imod, og jam'en bliver arrangeret bedst muligt og foregår i trygge rammer, med et særligt udvalgt hold i husbandet.

Ta dit instrument under armen og kig forbi - giv et nummer eller nap en lytter.
Der er altid noget at komme efter.

Besætning

Laust Krudtmejer (Kapelmester og Bas)