Forrige dag Torsdag 19/10 Næste dag

Steve Hill
The One Man Blues Rock Band (Canada)

Steve Hill
The One Man Blues Rock Band

Kl. 19.00 / entré 150,-

Det er tidligt, det er spændende, det er fra Canada
Det koster 150,- og man kan reservere en plads ved at skrive til billet@mojo.dk, så skal man være her senest 18.30

Steve Hill er en ambitiøs og hæsblæsende kraft at regne med på den canadiske og internationale blues-rock scene. Gennem det faktum, at han har vundet en Juno-pris, spillet koncerter med Kent Nagano og Montreal Symfonisk Orkester, vundet nok Blues-priser til at fylde et badekar.

Når det kommer til One Man Band, har guitaristen og den ekstraordinære sanger Steve Hill ingen grænser. Alt er tilladt. Han er den sande eksponent for et The One Man Blues Rock Band.

Steve Hill optræder stående, mens han synger og spiller guitar, hans fødder spiller stortromme, lilletromme og med en trommestik smeltet sammen med hovedet på sin trofaste guitar for at ramme hi-hat og bækkener!

En guitar stylist med et bredt musikalsk ordforråd, han har udført over 2.500 koncerter i mange konfigurationer. I de sidste 8 år har han turneret meget i hele Canada og Europa til støtte for sin kritikerroste Solo Recordings albums trilogi og One Man Band Show. Steve fik sin start som en 18-årig sideman i 1993 og udgav sit første album i 1997. Siden da har han delt scenen med mange af sine helte, som Ray Charles, B.B. King og ZZ Top, for at nævne nogle få, og har spillet på nogle af Canadas største musikfestivaler. Med 11 albums med originale sange til sit navn, har han udforsket alt fra Rock, Country, Funk, og alle former for musik, samtidig med at fusionere det hele med sin første kærlighed, Blues.