Forrige dag Lørdag 16/09 Næste dag

‘COPENHAGEN ROOTS’
Filmen om Mojo Blues Bar
Cinemateket

‘COPENHAGEN ROOTS’ 
Filmen om Mojo Blues Bar
Cinemateket

Kl. 14.00 / fri entré

‘COPENHAGEN ROOTS’
”FILMEN OM MOJO BLUES BAR”
+ INSTRUKTØRBESØG OG KENN LENDING LIVE
- FRI ENTRÉ
I cinemateket den 16.9 kl. 14.00

Instruktør Kasper Rasmussen byder velkommen til biografpremieren på filmen om Mojo Blues Bar, og efterfølgende kan du opleve den danske blueslegende Kenn Lending live i baren ved siden af biografen. Der er fri entré til både film og koncert. Billetter til filmen kan bestilles online.

Website

flow.ebillet.dk/billetter/30922/72545/?org=156

Kenn Lending Blues Band

Kenn Lending Blues Band

Kl. 22.00 / entré 120,- FORSALG

Det er lørdag og det er et legendarisk Mojo Blues Band der står på scenen.
Der kan reserveres plads ved at skrive til billet@mojo.dk

Guitaristen og sangeren Kenn Lending er om nogen Skandinaviens “Bluesmand”, og Kenn Lending Blues Band er en institution i Danmarks og Nordens blues og jazz miljø. Siden 1980 har Kenn styret dette band til tusindvis af succesfulde koncerter, hvor humor, alvor, spilleglæde og et pakket dansegulv har været faste ingredienser. Kenn’s filosofi er enkel og effektiv: Blues er som et sprog man må tilegne sig, for at kunne fortælle sin egen personligehistorie. Kenn’s egne sange fylder godt op, både på de 13 albums og på bandets repertoire. De henvender sig ligeledes til alle, som har et hjerte for musik og henter inspiration fra mange stilarter, uden nogensinde at forlade blues’ens univers, eller miste den blå tone. Bandet er også en kreativ legeplads, hvor alle musikerne har optimal mulighed for at improvisere og præge musikken, med deres indlevende virtuositet og personlighed. Derfor er to koncerter med bandet aldrig ens.
Selvom Kenn Lending Blues Band siden starten i 1980, har haft skiftende besætninger med nogleaf landets dygtigste musikere, har bandet altid haft den samme umiskendelige sound. Udover kapelmesteren selv, består bandet p.t. af Mads Søndergaard keyboards, Svenni Svafnisson bas og Jacob Vikkelsø trommer. Alle musikere med den virtuositet og bredde, som repertoiret i dette band kræver. Kenn Lending selv fik den traditionelle "blues-mesterlære" igennem sit lange venskab og samarbejde med bluessangeren og barrelhouse pianisten Champion Jack Dupree, født 1909 i New Orleans. Fra 1978 og til Jack Dupree's død i 1992, spillede duoen over 1000 koncerter i 35 lande i Europa, Afrika og Nord Amerika. Deres nærmest symbiotiske sammenspil kan høres på mere end 20 pladeindspilninger.
Kenn Lending har også indspillet med det amerikanske rockband The Band.
Kenn Lending har udgivet 13 albums I eget navn, og medvirker på langt over 20 albums med amerikanske kunstnere, som Champion Jack Dupree, Memphis Slim, Mickey Baker, Louisiana Red, Luther Allison, Aron Burton, Janice Harrington, Lillian Boutté og The Band.
Reserver plads i god tid.

Besætning

Kenn Lending (guitar/vokal), Mads Søndergaard (keys), Svennie Svafnisson (bas) og Jacob Vikkelsø (trommer)

Website

www.lending.dk