Forrige dag Onsdag 13/09 Næste dag

Just Wednesday med
Esben Just og
Kirsten Louise

Just Wednesday med 
Esben Just og 
Kirsten Louise

Kl. 22.00 / fri entré

Just Wednesday med Esben Just og Kirsten Louise

“ Esben Just er nok landets førende New Orleans pianist med en lang karriere som bla. frontmand i SP Just Frost samt en række lignende triokonstellationer med bl.a. Niels Ratzer og Ole Skipper.
Esben Just var også med i Groovie Greasebags sammen med Johnny Sangster fra Sharing Patrol. Derudover har Esben optrådt med et hav af de "kendte" Sanne Salomonsen, Henning Stærk, Ivan P, Poul Krebs osv.
Men mest af alt er Esben Just en eminent underholdende solopianist.
Så hvad er mere naturligt end at kaste Esben ud i en række duo konstellationer som kan udfordre hans og sin medspillers musikalske universer.
Her i 2023 fortsætter vi med "Just Wednesday" med en række forskellige gæster. Der er lagt op til en række koncerter med Esben Just og en artist fra Miljøet - noget Blues, noget Jazz, noget Country - og noget - Banjopunk.....?
- lad os se hvor det kan bære hen.

Kirsten Louise er en alsidig dame. Synger som en drøm spiller keys og guitar. Hendes foretrukne genre er nok americana, men det er altså også en genre med et bredt spekter.
Denne onsdag i september bliver det Esbens sange med Kirsten og Kirstens sange med Esben og nok også nogle andres sange med dem begge.
Musikalsk hurlumhej på den fede måde - og så på en onsdag.

Besætning

Esben Just (piano/vokal), Copenhagen Slim (gui/voc/hca)