Forrige dag Lørdag 02/09 Næste dag

Fried Okra Deluxe Live Recording

Fried Okra Deluxe Live Recording

Kl. 22.00 / entré 100,-

Det er lørdag og det koster 100,- - Det er Fried okra De Luxe og man kan reservere en plads ved at skrive til mailadressen billet@mojo.dk

Denne aften er Fried Okra udvidet til Fried Okra Deluxe med tre musikere fra øverste hylde. Alain Apaloo (gui), Rune Højmark (mandolin, gui, lap steel), Kristian Jørgensen (org). 6-mandsbandet har spillet på flere spillesteder i Danmark det sidste halvandets års tid.
Koncerten på Mojo Blues Bar vil blive optaget med henblik på et kommende live-album.
Kom og vær med til at få bandet til at koge, og lad din glæde og begejstring komme med på optagelsen.
Fried Okra Deluxe's 3 gæster er ikke ukendte i dansk musikmiljø:
Alain Apaloo, der er kendt som sanger, sangskriver og guitarist i både egne og andres orkestre. Apaloo blander både blues, jazz og musik fra sin vestafrikanske baggrund.
Kristian Jørgensen er til daglig pianist på Det Kgl. Teater. Men i ham banker et stort hjerte for både New Orleans-musikken og folkemusikken - og Jørgensen spiller et sydende orgel.
Rune Højmark er en meget eftertragtet sideman i det danske blues- og rootsmiljø, som spiller både guitar og lapsteel. Højmark er med i mange sammenhænge - f.eks. Tyrants and Kings, Trainman Blues, Las Palmeras – og han lagde også lapsteel på Fried Okras Doing It Right.

Om en tidligere koncert med Fried Okra Deluxe skrev musikkender og radiovært, Kurt Baagø:
”Fredag aften var jeg til en vanvittig fed koncert med trioen, Fried Okra, forstærket til "Fried Okra De Luxe” … rejste jeg glad og opløftet hjem fra to stærke timelange sæt i Køge?
Dét kan I bande på!”

Kom med til fest den 2. september - på og uden for scenen

Besætning

Morten Lunn (Guitar/diddley bow/vokal), Anders Wallin (bas) og Thomas Crawfurd (trommer/perc/mandolin), samt Rune Højmark (gui/lapsteel), Alain Apaloo (gui), Kristian Jørgensen (keys)

Website

www.friedokraband.dk
gaffa.dk/anmeldelse/86067