Forrige dag Torsdag 24/08 Næste dag

Adam Karch (Canada)

Adam Karch

Kl. 19.00 / entré 150,-

WoW - tjek lige det her: Adam Karch
INTERNATIONAL BLUES CHALLENGE 2023 OFFICIAL WINNER

Det er tidligt, det er torsdag, det er den ægte vare, det koster 150,- Mojo åbner kl. 18.00 og man kan reservere en plads til kl. 18.30 ved at skrive til E-mail adressen billet@mojo.dk

Selvom Adam Karch er fra Montreal, legemliggør hans musik ånden fra Americana som en naturskøn tur på tværs af landet. Han spiller en hybrid akustisk blues, der består af præcis finger plukning, der minder om spillere som Chet Atkins og Kelly Joe Phelps, sammen med en innovativ perkussiv teknik, der er helt igennem moderne, mens den på en eller anden måde er primal og forankret i traditionen.

Adam har et råt talent, der var tydeligt fra første gang, han tog guitaren i en tidlig alder. Som 14-årig stod han i front for bands, headlinede klubber og blændede publikum med både sit livlige guitarspil og sjælfulde sang. Hans første album “Crossroad Diaries” (Justin Time Records 2002) var en spændende samling af originale sange, der fremhævede Adams imponerende rækkevidde og usædvanligt brændende guitarspil. På dette tidspunkt turnerede Adam ubønhørligt, og da hans shows begyndte at læne sig mere mod akustisk udforskning, udviklede han sin signaturlyd.

På det tidspunkt, hvor “Cotton Fields” (Bros Records 2011) blev udgivet, var Adam Karch-lyden klart defineret med sin fingerplukkestil, der oversteg rock and roll-grubleriet fra hans første indspilninger. Originaler og covers flettet sammen til en fuldgyldig fejring af blues gennem tiderne. Titelnummeret var en historisk pastoral, der på én gang trak fra traditionen med blues spirituals, og samtidig fastholdt en moderne kant.

På dette tidspunkt var Adam lige ved at varme op, da hans næste projekt “Blueprints” (Bros Records 2014) var en komplet dekonstruktion af blues, og det fik lytterne til at indse, at en popsang, når den er strippet ned til sin essens, faktisk er en bluessang . Adam, kunstneren, er på én gang en kamæleon og en innovator. Han er i stand til at fortolke enhver guitarstil node for node, men mere imponerende er han i stand til at dekonstruere indholdet og bygge det op til noget lækkert unikt og helt Adam Karch. Overvej, hvordan han tager Bee Gees’ disco-hymne “Staying Alive” og stripper den ned til, hvad den virkelig er – en bluessang.

Adam begiver sig også ind på originalt territorium, tager teksterne fra den mangeårige samarbejdspartner James Stadnyk og pryder dem med rige melodier, der flyder problemfrit med ordene, hvilket skaber en øjeblikkelig forening. Fortælleteknikken i sange som “Sin” skaber en sydstats gotik, hvor karakterer både reddes og forbandes på et øjeblik, mens gospel traditioner og en mørkere blues fletter sig sammen.

Adam er en veteran fra musikfestivaler fra Pensacola (Blues Society of Northwest Florida) til Vancouver (Vancouver Island Blues Bash), og hans rejser bringer ham på tværs af landet, kører på skinnerne og optræder for et forbløffet publikum.

Som en del af “Home Routes Tour” bringer Adam jævnligt sit spændende show til intime spillesteder. Disse virkelige jernbane eventyr var midtpunktet for hans fjerde plade med titlen “Moving Forward” (2016). Til sit splinternye album “Everything Can Change” præsenterer Adam igen en jævn blanding af originale sange og covernumre, med Adam med sin trio, såvel som hans karakteristiske solo-akustiske præstationer.

Du kan forvente at se Adam optræde på tværs af Canada, USA, Europa og nu også i Danmark, hvor han vil fortsætte med at imponere sit publikum!

Blues Jam ved
Laust Krudtmejer.

Blues Jam ved 
Laust Krudtmejer.

Kl. 22.00 / entré 20,-

Det er torsdag og der' Blues Jam og det koster 20,-

Mojo's faste blues jam om torsdagen, er den begivenhed der har fundet sted flest gange på Mojo, siden traditionen startede for mere end 30 år siden, i september i 1992.

Flere af Danmarks mest prominente bluesnavne har under tiden stået med ansvaret som vært, heriblandt Thorbjørn Risager, Alain Apaloo, og Danny Linde, Erling Jensen, Claus Toft LP Simonsen og sågar Troels Jensen. Under de sidste års nedlukninger har det nok været dén begivenhed vi har savnet mest.

Denne torsdag er værten den prisvindende bluesbassist og producer, Laust Krudtmejer Nielsen, kendt fra bl.a. Trainman Blues, Sahra da Silva og The Cornbread Project.

Han sørger for at alle bliver taget godt imod, og jam'en bliver arrangeret bedst muligt og foregår i trygge rammer, med et særligt udvalgt hold i husbandet.

Ta dit instrument under armen og kig forbi - giv et nummer eller nap en lytter.
Der er altid noget at komme efter.

Besætning

Laust Krudtmejer (Kapelmester og Bas)