Forrige dag Tirsdag 04/07 Næste dag

Poul Halberg Powertrio
Copenhagen Jazzfestival

Poul Halberg Powertrio
Copenhagen Jazzfestival

Kl. 19.00 / entré 150,-

Det er Jazzfestival og man kan reservere plads ved at skrive til mailen billet@mojo.dk
Mojo åbner kl.18.00 reservationer gælder til 18.30. Der er udskiftning (vi tømmer lokalet og lufter ud) før næste koncert medmindre man har betalt/reserveret til hele aftenen.

Poul Halberg Powertrio
Showtime Kl. 19.00 Mojo åbner kl. 18.00
Omtalen herunder er ikke helt ny - men nok lige gældende:
Sangene på det seneste album, ”PsychElectric Journey”, fra Powertrio’en er ligesom på forgængeren ”Strange Brew” hentet fra en af rock’ens allermest kreative og turbulente perioder fra 1966-1970.

Her blev inspirationen og grobunden skabt for meget af den rock og pop, vi lytter til i dag - med navne som Jimi Hendrix, Cream, The Doors, The Beatles, Blind Faith etc., og mange af de bedste sange fra den periode står som milepæle i rockhistorien den dag i dag. Det har endnu engang inspireret tre af de mest kreative og erfarne musikere herhjemme:

”PsychElectric Journey” er ligesom det forrige album fra Powertrioen indspillet på få dage, for at koncentrere gløden og erfaringen fra de mange koncerter. Kom forbi og oplev trioens versioner af bl.a. "Hello I Love You", "Voodoo Child", "Dear Prudence" og "Strange Brew".

Besætning

Poul Halberg – vokal og guitar, Jesper Thomsen – trommer, Jette Schandorf – bas

Dr. John Tribute med bla.
Sahra da Silva og Chris Copen
Copenhagen Jazzfestival

Dr. John Tribute med bla. 
Sahra da Silva og Chris Copen
Copenhagen Jazzfestival

Kl. 22.00 / entré 120,-

Det er Tirsdag, det er Jazzfestival- og i fin tråd med vores normale program New Orleans Night er der Dr. John Tribute på programmet. Det koster 120,-
Det er dagens sene Jazzfestival koncert og man kan reservere plads ved at skrive til mailen billet@mojo.dk Der åbnes for adgang til koncerten kl.21.45 (så vi kan nå at lufte ud efter første koncert) - reservationer holdes til kl.22.30

Byens bedst blues- og jazzmusikere mødes på Mojos intime scene og giver et brag af en hyldestkoncert til ingen ringere end legenden Mac Rebennack aka Dr. John.

Siden 1960'erne og indtil hans død i 2019 kombinerede han blues, funk, jazz og soul i den lyd, der er så umiskendelig for 'The Big Easy’; en stor gumbo af spilleglæde, saft, kraft og originalitet. Vel og mærke hele tiden med rødderne dybt plantet i New Orleans fantastiske musikhistorie og med respekt for dem som kom før ham.

Aftenen byder på bandets favoritnumre fra doktorens repertoire i alt fra "Iko Iko" over "Such A Night" fra "The Last Waltz" til hans nok største hit, top 10 singlen "Right Place At The Wrong Time".

Aftenens band består af medlemmer fra Jazz Five, Chris Copen & the Racketeers tilsat danmarks førende blues- og soulsangerinde, Sahra Da Silva.

Besætning

Sahra Da Silva (voc), Chris Copen (vcl,p),Johan Bylling Lang (sax), Rolf Thofte (trompet),TBA (bas),Stefan Andersen (dr)