Forrige dag Søndag 02/07 Næste dag

SP Just Frost
Jazzfestival

SP Just Frost 
Jazzfestival

Kl. 19.00 / entré 130,- FORSALG

SP JUST FROST
Nok landets fedest swingende trio, det gynger, bobler og syder når de tre mand folder sig ud på en scene, godt pakket ind i glimmer og lyskæder
Denne første Askeonsdag i den nye tidsregning, er det bare om at få bestilt en billet hvis du vil være med til påskens første fest.
Skriv til billet@mojo.dk hvis du vil sikre dig en plads.


Besætning

SP (bas) Esben Just (vokal/piano) Søren Frost (trommer)

Fancy Lee
Copenhagen Jazzfestival

Fancy Lee 
Copenhagen Jazzfestival

Kl. 22.00 / fri entré

Det er søndag og efter SP Just Frost indtager Fancy Lee Scenen.
Det er dagens sene Jazzfestival koncert og man kan reservere plads ved at skrive til mailen billet@mojo.dk Der åbnes for adgang til koncerten kl.21.45 (så vi kan nå at lufte ud efter første koncert) - reservationer holdes til kl.22.30

Fancy Lee er et nyopblomstret sumporkester, der med rødder i Louisianas hede leverer feministisk poesi til rådne og rockede blues riffs.
Med en rebelsk woodstock energi, inviterer Fancy Lee lytteren ind i psykedeliske fortællinger om voodoo hekse og sumpfolk, om kvinder uden mænd, om New Orleans-bordeller i baggyder og om hvordan man indgår en aftale med underverdenen.

Bagom den flippede rejse finder man prisvindende sangskriver Nina Methling, der har delt scene og pladeselskab med artister som Johnny Cash familien og Fats Domino. Sammen med tre rutinerede danske musikere er der nu sat toner til teksterne fra sumpen, og de gådefulde musikalske fortællinger er fuldendte.

Besætning

Nina Methling (voc/voodoo) Marc Chain (gui) Fabian Vang (gui) Anders Toft (drums)

Website

www.facebook.com/pages/Mojos-Monday-Juke-Joint/171519039559782?v=info