Forrige dag Tirsdag 11/04 Næste dag

Americana Sessions med
North Folk
Vært Kirsten Louise

Americana Sessions med
North Folk
Vært Kirsten Louise

Kl. 22.00 / fri entré

Den anden tirsdag i hver måned hedder Americana Sessions

Mojo's egen country-dronning Kirsten Louise er værtinde for tirsdagsklubben Americana Sessions.

En aften som inviterer, herboende countryboys and girls og turnerende nordamerikanske sangskrivere indenfor til flerstemmig sang, country-licks og train songs.

Find din slidte Neil Young T-shirt frem, ta’ din veninde med og kom på Mojo.

Denne tirsdag i april er har Kirsten besøg af North Folk.

Ved foden af Rocky Mountains ligger et nybyggerhus nær den brusende flod, omkranset af tronende graner. Skandinavere har slået sig ned her og lader naturen og deres personlige historier være inspirationskilder til deres musik. Dette er fornemmelsen når nordeuropæisk og amerikansk folkemusik smelter sammen i musikprojektet North Folk.

North Folk drager lytteren med deres socialrealistiske og drømmende univers og bringer følelser, tårer og ømhed frem. North Folks sange handler om alt det almindelige, som vi mennesker kender: Kærlighed, smerte, opvækst, savn og traditionel historiefortælling flettet sammen af musikken der lyder som et ørkenlandskab, en skovkirke, den brusende flod eller toget der kører gennem Smokey Mountains.

Alle 5 i bandet har mange års erfaring fra forskellige projekter og har spillet koncerter i både ind- og udland.
North Folk er nordisk folk, dybt forankret i den amerikanske sangskriver-tradition. De er blandt andre inspireret af Chris Stapleton, Johnny Cash, Alison Krauss & Union Station, Willie Nelson, Dolly Parton, Paul Simon, Joni Mitchell og danske Mike Andersen

Hvis du vil med på en fordybelses-rejse i de nordligste skove og en rask ridetur på prærien skal du helt sikkert lytte til North Folk.

Besætning

Mai (vokal), Jonas (vokal, guitar, klaver), Theodor (bas) og Jacob (trommer) og Tue (el-guitar)