Forrige dag Torsdag 16/03 Næste dag

Vega Strauss Band

Vega  Strauss Band

Kl. 19.00 / entré 175,-

Tony og Kai Strauss.
Man behøver næsten ikke sige mere
Det er to af de fedeste guitarister som sammen bliver dobbeltfede.
Reserver plads i god tid - skriv til mailen billet@mojo.dk

Tony Vega Band featuring Kai Strauss er nu: VEGA STRAUSS BAND – og vi drager på en ny tour i april 2018

“..Back by popular demand..!” Efter de sidste to års store succeser med den spontane sammensætning; TONY VEGA BAND featuring KAI STRAUSS, har de to internationalt anerkendte bluesguitarister og deres danske rytmegruppe nu valgt at tage skridtet fuldt ud, og fortsætte som en fast enhed under navnet VEGA STRAUSS BAND. Dette for at markere, at de nu er ligeså sammentømret som band, som når de spiller på scenen. Dette ikke mindst pga den uopslidelige og bundsolide groove-tandem; HENRIK POULSEN på bas, og MADS ’TINY’ ANDERSEN på trommer. Tilsammen er de fire klassemusikere garanter for et RUMBLIN’ TEXAS ROADHOUSE BLUES PARTY der meget vel kan måles på Richterskalaen.

TONY VEGA er født i Chicago, men opvokset i Houston Texas, hvor han for alvor besluttede sig for at vie sit liv til at spille bluesguitar, efter at have mødt selveste Albert Collins i en guitarforretning. I 1997 stod han for første gang i front for sit eget Tony Vega Band, der allerede fra start har været kendetegnet ved en mesterlig levering af ‘Red hot bone shaking blues”. Et autentisk udtryk der har bragt ham adskillige ’Houston Press Blues Awards”: ‘2008 - Best Guitarist’ / ‘2007 - Best Male Vocalist’ / ‘2004 - Best Blues’ / ‘2002 - Best Contemporary Blues’ / ‘2001 - Best Blues’ ….men største award af alle, da selveste Mr. ZZ - Billy Gibbons - udtalte: “..Tony Vega is a MONSTER.!” . Tony Vega har fem udgivelser i bagagen, den seneste ’Black Magic Box’ fra 2016. Et album med gæsteoptrædener af så kompetente folk som sanger/mundharpespiller Guy Forsyth og Fabulous Thunderbirds guitarist en Johnny Moeller.

KAI STRAUSS er fra Osnabrück i Tyskland, men lyttede man imidlertid til hans guitarspil alene, ville man forledes til at tro han var fuldblods Texaner. Blandt guitarkendere udråbt som Europas bedste, når det kommer til den ’No Bullshit/Texas Blues/Gunslinger Guitar Stil’, som bl.a. Jimmie Vaughan, Anson Funderburgh, Ronnie Earl, Mike Morgan er kendte ambassadører for. Kai Strauss udgav i 2014 og 2015, henholdsvis ’Electric Blues’ og ”I Go By Feel”. Begge albums blev tildelt prisen som ’Blues Album Of The Year’, af fagjuryen hos Blues In Germany. Og minsandten om hans seneste album fra 2017, ’Getting Personal’, ikke modtog en German Record Critics Award. De fleste af Kai Strauss’ albums er indspillet med en række internationalt turnerende artister, som han hiver i studiet når de kommer gennem Tyskland. På det seneste album er det bl.a Big Daddy Wilson, og de forrige notabiliteter som Darrell Nulisch, Sugar Ray Norcia, Keith Dunn, Boyd Small, Mike Wheeler, Sax Gordon m.fl.….og nå ja, TONY VEGA, HENRIK POULSEN og MADS ’TINY’ ANDERSEN.

Besætning

Tony Vega (gui/voc) USA Kai Strauss (gui/voc) D Henrik Poulsen (bas) DK Mads Tiny Andersen (drums) DK

Website

Præsentationsvideo: https://youtu.be/V_CdUOsYeBA
Rocking The Wildhouse LIVE: https://youtu.be/btH1v8Asz-U

Blues Jam ved
Laust Krudtmejer

Blues Jam ved 
Laust Krudtmejer

Kl. 22.00 / entré 20,-

Det er torsdag det er jam det koster 20,-
Kan du være her kl. 21.00 så kan du reservere en plads via billet@mojo.dk

Mojo's faste blues jam om torsdagen, er den begivenhed der har fundet sted flest gange på Mojo, siden traditionen startede for mere end 30 år siden, i september i 1992.

Flere af Danmarks mest prominente bluesnavne har under tiden stået med ansvaret som vært, heriblandt Thorbjørn Risager, Alain Apaloo, og Danny Linde, Erling Jensen, Claus Toft LP Simonsen og sågar Troels Jensen. Under de sidste års nedlukninger har det nok været dén begivenhed vi har savnet mest.Ta dit instrument under armen og kig forbi - giv et nummer eller nap en lytter.
Der er altid noget at komme efter.