Forrige dag Fredag 24/02 Næste dag

Bjørn Berge (N)
(Norge)

Bjørn Berge (N)

Kl. 19.00 / entré 175,- FORSALG

Det er en tidlig fredags koncert - det er Vinter Jazz
- og der er besøg fra en særdeles udtryksfuld herre.
Bjørn Berge fra Norge - énmandshæren med den 12-strengede guitar.
Det koster 175,- og man kan reservere en plads ved at skrive til mailen billet@mojo.dk

Bjørn Berge har spillet guitar og banjo siden han var 13 år gammel. Han har altid været optaget af at spille musik og har i løbet af sin karriere skabt sig et ry som en guitarist med verdensklasse. Hans ”fingerpicking-style” er der ikke mange som gør ham efter og hans særlige niveau har gjort ham til en eftertragtet artist på den europæiske arena, og det er også blevet til koncerter i Canada og USA.

Et højpotent oneman show som man skal lede længe efter.

Bjørn Berge er ude md et nyt Album - Heavy Gauge
Det er 13. udgivelse fra mesterens hånd - en salig blanding af sange med band og solo numre - det 12. album var elektrisk så Bjørn Berge var ret hook på at dette trettende album skulle være akustisk, med både 6-strenget og 12-strenget guitar.
Alle skæringerne er originale selvkomponerede og teksterne er skrevet af amerikaneren fra Haugesund, Ellis Del Sol.
Stilmæssigt er der både pop,rock og Blues - men med det her umiskendelige Bjørn Bergske touch.
Læs mere på linket herunder.

Besætning

Bjørn Berge (guitar/vokal/stomp)

Website

https://www.bjornberge.no/

Jake Green Band

Jake Green Band

Kl. 22.00 / entré 100,-

Reservér en siddeplads via mailadressen billet@mojo.dk - eller tag chancen i døren.

Jake Green Band:
Med usædvanligt garvede musikere, samt en ekstraordinær stærk vokal, har bandet en tekniske formåen til at strække sig uden for grænserne af konventionerne. Lyden af denne power trio er et kunstfærdigt mix af blues og rock, med tunge groovy shuffles og hjerteskærende slow blues der giver genlyd i både krop og sjæl.

Jake Green Band udgav i Oktober 2015 deres første studio plade med 12 original numre, som opfølger på deres 2011 live plade; Live at Malmo Festival.

Medlemmerne i bandet spænder over 30 år i alder og professionel erfaring i musik industrien. Det er måske det der giver den unikke kombination af solidt, tradionelt blues håndværk med elementer af andre stilarter fra de sidste 30 år.

Sanger og guitarist Jakob Green blev udnævnt til "Årets bluesnavn 2017" og har spillet med mere eller mindre alle på den danske blues scene, ikke mindst som vært på den legendariske torsdags blues jam på Mojo blues bar i København, siden 2006. Jakob har også svinget sin signatur grønne Gibson guitar på udenlandske scener, i blandt andet Austin, New York, London, Norge, Thailand, Italien og Spanien til megen ros.

Bassist Jens Simonsen er uddannet på Musicians Institute of California og har turneret verden tynd og indspillet utallige plader som både musiker, producer og lydtekniker.

Trommeslageren denne aften er Jens Stoklund

Ud over koncerter i hele Danmark og Norge, har bandet desuden spillet på et hav af festivaller, senest Copenhagen blues festival, Odense Jam Days, Randers City Blues festival, samt Malmø festivallen - og har spillet support for Kenny Wayne Shepherd band, George Thorogood, og Walter Trout.

Website: www.jakegreen.dk