Forrige dag Torsdag 16/02 Næste dag

Delta Blues Band

Delta Blues Band

Kl. 19.00 / entré 200,- FORSALG

Uden tvivl Danmarks ældste blues band er tilbage i en ny konstellation.
De spiller tidligt - kl. 19 og man kan reservere en plads ved at skrive til billet@mojo.dk

Skandinaviens ældste bluesband gjorde sensationelt comeback ved årets Copenhagen Blues Festival i 2008. Bandet anses som nogle af de vigtigste grundlæggere af blues-scenen i Danmark tilbage i tresserne. I den senere udgave som Delta Cross Band fik de kæmpe succes i firserne. I forbindelse med Copenhagen Blues festival mente de gamle drenge, at det kunne være sjovt at samle bandet igen, idet det da var 40 år siden, det hele startede.
I spidsen for bandet stod Danmarks Mr. Blues: Troels Jensen, som desværre i 2020, gik alt for tidligt bort.
Nu i 2022 præsenteres publikum imidlertid for en ny og udvidet udgave af orkestret. Bandet har fået forstærkning af pianisten Henning Verner og Danny Linde aka ”Dee Boy Junior” (Zididada mfl.), der i mange år har haft Troels som sin gode ven og inspirationskilde.
Mundharperne spilles af mesteren selv: Jørgen Lang. Bag trommerne finder man den erfarne og vidt berejste Asmus Jensen. På Bas og vokal, møder man den navnkundige og meget benyttede session-musiker Knut Henriksen. Og på Guitar har man stadig Troels Jensens gamle ”sideman” siden 68, Thomas Puggaard-Müller, der i 2008 havde sit comeback på den danske blues-scene. Der spilles solid, velspillet og meget kompetent musik, der kommer langt ud i alle kroge af bluesmusikken.
Det bliver intet mindre end moderne legendarisk

Besætning

Danny (voc/gui), Henning Verner (keys), Jørgen Lang (hca/voc), Knut Henriksen (bas/voc), Asmus Jensen (trommer)

Blues Jam ved Morten Lunn,
Laust Krudtmejer og Carsten Milner.

Blues Jam ved Morten Lunn,
Laust Krudtmejer og Carsten Milner.

Kl. 22.00 / entré 20,-

Det er torsdag det er jam det koster 20,-
Kan du være her kl. 21.00 så kan du reservere en plads via billet@mojo.dk

Mojo's faste blues jam om torsdagen, er den begivenhed der har fundet sted flest gange på Mojo, siden traditionen startede for mere end 30 år siden, i september i 1992.

Flere af Danmarks mest prominente bluesnavne har under tiden stået med ansvaret som vært, heriblandt Thorbjørn Risager, Alain Apaloo, og Danny Linde, Erling Jensen, Claus Toft LP Simonsen og sågar Troels Jensen. Under de sidste års nedlukninger har det nok været dén begivenhed vi har savnet mest.

Denne torsdag er værten den prisvindende bluesbassist og producer, Laust Krudtmejer Nielsen, kendt fra bl.a. Trainman Blues, Sahra da Silva og The Cornbread Project.

Han sørger for at alle bliver taget godt imod, og jam'en bliver arrangeret bedst muligt og foregår i trygge rammer, med et særligt udvalgt hold i husbandet.

Ta dit instrument under armen og kig forbi - giv et nummer eller nap en lytter.
Der er altid noget at komme efter.

Besætning

Laust Krudtmejer (Kapelmester og Bas) Morten Lunn (gui/voc) Carsten Milner (trommer)