Forrige dag Fredag 09/12 Næste dag

Tomi Leino Trio (FIN)

Tomi Leino Trio

Kl. 22.00 / entré 100,-

En af Finlands største bluesartister besøger Danmark.
reserver plads på billet@mojo.dk

Finske Tomi Leino Trio, er et af de mest succesrige roots- og bluesband i Norden i nyere tid. For nylig udgav de pladen 'Play That Thing!' og er nu på en lille releaseturné rundt i Danmark.

Pladen blev indspillet i Leinos, Hjemme-Suprovox-studie, og indeholder Leinos egne originalnumre samt nogle stilmæssigt integrerede covers af gamle blueslegender såsom Lonesome Sundown og Jerry McCain. Pladen har fået fremragende anmeldelser bland andet i Europas største bluestidsskrift, det tyske Blues News. Pladen lovprises for dens simple og tidløse musik, som opildner til dans.

Bandet, der blev grundlagt i 2011, har i løbet af de sidste 10 år spillet flittigt på festivaler og klubber i Finland, Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Holland, Belgien, Schweiz, Østrig, Spanien og Frankrig.

Bandets egen sound bygger på elementer fra bla. Louisiana swamp blues og rock'n'roll med respekt for klassisk bluessound men med et personlig, frisk touch.

Trioens instrumentvariation giver en varieret og mangesidig liveoplevelse. Tomi Leino Trio spiller primært dansevenlig musik og forstår om nogen at nå ud over scenekanten og sætte gang i festen. Det energiske hold udstråler positiv energi, der tænder op under publikum såvel på en stor festival scene som i et intimt klubmiljø.
Et band i den absolutte verdensklasse!

Besætning

Tomi Leino - vokal, guitar, harpe Jaska Prepula - Bas Mikko Petola - Trommer

Website

www.tomileino.com