Forrige dag Onsdag 23/11 Næste dag

Jes Holtsø og Morten Wittrock

Jes Holtsø og Morten Wittrock

Kl. 22.00 / fri entré

- en duo du kan mærke...

I februar udkom deres 5. album.
Blink Of An Eye er en hyldest og en nænsom kærlighedserklæring til nuet og livet -sunget og spillet med dén nerve man kun finder ved “well seasoned” musikere – der hviler fuldstændigt i sig selv og musikken. Med musik/tekster af Morten Wittrock og Marcus Wither John – som flankeres af mesterlige musikere bl.a. Bob Britt ( Bob Dylan og John Fogerty) har den danske duo aldrig lydt mere elegant eller internationalt end på dette album.

Jes Holtsøs vokal og dens dynamik kommer gennem albummet fuldstædigt til sin ret – og man fornemmer hvorfor hans sound og timing har fængslet både danske og udenlandske lyttere i mere end et årti. Kendere vil kunne finde et ekko af genrens mestre som Peter Thorup og Joe Cocker på det nye album.

Duoen udtaler:

“Efter mere end 12 års musikalsk samarbejde med 4 album udgivelser, 2 engelsksprogede, og 2 på dansk, var det tid til at se indad. Vi har med det nye album ønsket at lyrikken skulle fremstå helstøbt og meningsfuld og passe til den periode i livet som Jes står i som snart 65-årig – med masser af levet liv og erfaringer. Og vi havde brug for at lave et engelsksproget album, hvor netop teksterne – kunne stå mål med dette. Med Bob Britts guitaraftryk, som den røde tråd, og stor kærlighed til den amerikanske roots’n blues tradition , opstod der med tekster af Marcus Winther-John og musik af Morten Wittrock en mulighed for at gøre det netop nu! “

Besætning

Jes Holtsø (mundharpe/vokal) og Morten Wittrock (piano/vokal)

Website

www.myspace.com/mortenwittrock