Forrige dag Onsdag 16/11 Næste dag

AEGTESKAB
Mike Andersen, Michael Blicher, Eddi Jarl

AEGTESKAB
Mike Andersen, Michael Blicher, Eddi Jarl

Kl. 19.00 / entré 120,-

Tre eminente musikalske soulmates er gået sammen om et nyt og helt originalt trio-projekt med titlen AEGTESKAB. Mike, Michael og Eddi har aldrig været i tvivl om musikkens betydning i deres liv, det er deres livsnerve - deres andet AEGTESKAB. De har hver især længe haft en stor kærlighed til hinandens musik og spillestil og har nu sammen skabt deres helt egen lyd og fælleskab. Det er nyskabende, rå-swingende, råt og hudløst ærligt.

Mike Andersen, Michael Blicher & Eddi Jarl har alle hver for sig gjort sig mere end almindelig bemærket på både den danske og internationale musikscene og har til sammen vundet en lang række priser med orkestre som Mike Andersen Band, Blicher Hemmer Gadd, The KutiMangoes og Vestbo Trio.


Besætning

Mike Andersen : Vokal/Guitar Michael Blicher : Sax/Vokal/bas Eddi Jarl : Trommer/Vokal/Electronics

Big Creek Slim og
Francesca Shaw

Big Creek Slim og 
Francesca Shaw

Kl. 22.00 / fri entré

Denne særlige onsdag fortsætter med en af landets absolut mest originale Bluesartister.
Big Creek Slim fremstår som lidt af et mysterium. Han taler deltablues-sproget så flydende og autentisk, at hans opvækst ved danske Ikast virker helt forrykt.
Visse musikere er gode til at lade som om, men Big Creek Slims fortolkning af deltablues er så præcis og personlig, at den er hinsides attitude og teknik. Han har gjort det til lidt af et varemærke at spille duo med en god Kontra Bassist, og også denne aften er han i godt selskab når Francesca Shaw fra England styrer bassen.
Francesca Shaw er datter af Dexter Shaw som flere gange har besøgt Mojo.
På hjemmebanen i England spiller hun med alle de "kendte" Big Joe Louis, faderens band Dexter Shaw & the Wolftones, West Weston og mange flere.
Det bliver lækkert, det bliver råt og det forbliver originalt .

Besætning

Big Creek Slim (gui/voc) Francesca Shaw (double bass)

Website

https://www.youtube.com/watch?v=s2sO6zH0a4k