Forrige dag Onsdag 02/11 Næste dag

Just Wednesday med
Esben Just og Richard Farrell

Just Wednesday med 
Esben Just og Richard Farrell

Kl. 22.00 / fri entré

Just Wednesday med Esben Just og Richard Farrell

“ Esben Just er nok landets førende New Orleans pianist med en lang karriere som bla. frontmand i Sp Just Frost samt en række lignende triokonstellationer med bl.a. Niels Ratzer og Ole Skipper.
Esben Just var også med i Groovie Greasebags sammen med Johnny Sangster fra Sharing Patrol. Derudover har Esben optrådt med et hav af de "kendte" Sanne Salomonsen, Henning Stærk, Ivan P, Poul Krebs osv.
Men mest af alt er Esben Just en eminent underholdende solopianist.
Så hvad er mere naturligt end at kaste Esben ud i en række duo konstellationer som kan udfordre hans og sin medspillers musikalske universer.
Her i 2022 fortsætter vi med "Just Wednesday" med en række forskellige gæster. Der er lagt op til en række koncerter med Esben Just og en artist fra Miljøet - noget Blues, noget Jazz, noget Country - og noget...?
- lad os se hvor det kan bære hen.

Richard Farrell er fra Irland og synger helt fantastisk.
Han har gang i mange konstellationer og den vi kender bedst her i Mojo er TrainMan Blues - firmandsbandet der leverer de fede numre som Richard Farrell har skrevet.

Denne onsdag er Richard blevet kastet i kløerne på - som tidligere skrevet - nok Danmarks fedeste new Orleans pianist.
Det bliver Esben Just's sange med Ricahrd Farrell og Richard Farrell's sange med Esben just og nok også nogle andres sange med dem begge.
Musikalsk hurlumhej på den fede måde - og så på en onsdag.

Besætning

Esben Just (piano/vokal)