Forrige dag Lørdag 15/10 Næste dag

Trouble Cats

Trouble Cats

Kl. 22.00 / entré 100,-

”Fremtiden ser særdeles lys ud for dette legendariske, vitale og garvede band, som man kun kan blive glad i låget og musikalsk beriget af at opleve.”
(Blues News Danmark)

Det er lørdag og der er garvet blues på programmet.
Det koster 100,- Man kan reservere plads ved at skrive til billet@mojo.dk, så skal man være her senest 20.30

Katte har som bekendt mange liv, og det gælder bestemt også blues & rootsrock-bandet Trouble Cats. Hverken corona-pandemiens koncertpause i foråret 2020 eller mundharpespillerens benbrud i sommeren 2021 har sat en stopper for bandet. Alle mand er klar igen og glæder sig til at træde op på scenerne igen.

Med studiealbummet ”4” (udgivet maj 2018) fortsatte blues & rootsrockbandet Trouble Cats i samme tempo og med samme power, som har kendetegnet bandet de senere år. Albummet efterfulgte livealbummet ”Live In Aarhus 2017” (LongLife Records).

Albummet ”4” fik en fantastisk modtagelse, og det samme fik videoen til sangen ”Try” fra albummet. I juli i år var sangen ”Rockin’ ’Round The Tombstone” et af de mest spillede på DR P5.

”Vores styrke som band er vores kollektive ånd og indbyrdes forståelse. Vi kender hinanden rigtig godt, og både sangene og vores liveoptræden oser af den fælles energi. Vi vil hele tiden videre, afprøve nye ting og holde gang i gryden. Det stopper ikke,” siger Henrik Hansen, mundharpespiller og sanger i Trouble Cats.

Trouble Cats opstod i 1987, da bluesboomet væltede frem, og spillestedet Fatter Eskil i Aarhus var hjemmebanen. Trouble Cats blev hurtigt et meget efterspurgt navn og spillede de næste mange år 80-100 koncerter årligt i både ind- og udland og udgav flere album. I dag er Trouble Cats stadig det, de altid har været: Et band med deres helt eget udtryk og en stor kærlighed til bluesrødderne og den enkle rock ’n’ roll.

Nomineret til DMA
I mere end 30 år har Trouble Cats været en del af toppen af den danske bluesscene. Med originale sange, et tæt sammenspil og en udadvendt liveoptræden er Trouble Cats garant for en publikumsoplevelse i særklasse. Bandet er elsket af publikum, har de senere år udgivet to album. Studiealbummet ”4” fra 2018, som var nomineret i kategorien Årets Bluesudgivelse ved Danish Music Awards Blues 2019, og livealbummet ”Live in Aarhus 2017” - og har spillet massevis af succesfulde koncerter på spillesteder og festivaler.

Besætning

Henrik Hansen, mundharpe, vokal, Martin Blom Hansen, guitar, vokal, Morten Brauner, bas, kor Henrik Thorsen, trommer.

Website

www.troublecats.dk
www.facebook.com/troublecats.dk