Forrige dag Torsdag 13/10 Næste dag

Franck White Trio

Franck White Trio

Kl. 19.00 / entré 80,-


Enestående tilbud - den fede blues - og så kl. 19 en torsdag - før Jam'en
Det koster 80,- og man kan reservere en plads ved at skrive til billet@mojo.dk

Franck White er ”The Blues” og han spiller ”The Blues” så ingen er i tvivl om, at det kommer dybt fra hjertet. Det vil man opleve, når man ser ham på en scene og når man hører hans fortolkninger af de gamle blues klassikere som f.eks. "I´m King" af BB King og John Lee Hooker´s “Sally Mae”.


Franck White er 100% selvlært sanger og mundharpespiller, og har bl.a. rejst rundt i USA og optrådt med den anerkendte Chicago-bassist og sanger Willie Kent. Det var også i Chicago, at de lokale musikere gav ham kunstnernavnet Whiteboy Franck, som han senere ændrede til Franck White.
I alt er det blevet til snart 30 år i bluesmusikkens tjeneste, hvor han har udgivet ”Soulsearchin City Streets” med bandet Mighty Blue og White a´live at Metronomen. Derudover spillet koncerter overalt i landet med en lang række forskellige blues og jazzmusikere, bl.a. en periode med danmarks, gennem tiderne, måske bedste bassist: Hugo Rasmussen.

Franck White´s interesse for at optræde med etablerede jazzmusikere har ført til et samarbejde med saxofonisten Jan Harbeck, der bl.a. har modtaget den eftertragtede Ben Webster pris. Som det er tilfældet med Franck White, har Jan Harbeck arbejdet hele sin karriere med at finde tilbage til rødderne og publikum vil opleve to kompetente kunstnere udfordre hinanden i på scenen med et fælles mål at levere ”soul” og ”bluespower” ned til allerbagerste række.

Franck White – mundharpe/vokal
Jan Harbeck – sax
Christian Frank – guitar

Besætning

Franck White – mundharpe/vokal Jan Harbeck – sax Christian Frank – guitar

Blues Jam ved
Laust Krudtmejer.

Blues Jam ved 
Laust Krudtmejer.

Kl. 22.00 / entré 20,-

Det er torsdag det er jam det koster 20,-
Kan du være her kl. 21.00 så kan du reservere en plads via billet@mojo.dk

Blues jam på Mojo er nok den begivenhed der har fundet sted flest gange i de over 30 år stedet har fungeret som bluesscene. Det er siden september 1992 foregået under "ordnede" forhold hver torsdag (med meget få undtagelser) og det er nok den begivenhed vi har savnet mest under de sidste par års nedlukninger.
Heldigvis er det startet med bravour og bassisten Laust Krudtmejer er godt igang med bookingarbejdet omkring hvem der kan og hvornår de kan - følg med her og se om din yndlingsjammer'e dukker op.

Besætning

Laust Krudtmejer (Kapelmester og Bas)