Forrige dag Lørdag 08/10 Næste dag

Gabe Rhodes Band
med Lei Moe (DK / USA)

Gabe Rhodes Band
med Lei Moe

Kl. 22.00 / entré 130,-

Det er lørdag, der er stjerner på scenen - så store, at man tror det er løgn.
Det Koster 130,- og man kan reservere en plads ved at skrive til billet@mojo.dk

Lei Moe udgav sit album "Lei Moe” i april 2021, hvor bl.a. Allan Mortensen, Troels Lyby og Joey Moe medvirkede.
I forbindelse med albumudgivelsen gæstede Lei Moe bl.a. TV2 Nyheder, Go Aften Danmark og DK4, og der var masser af t
omtale i div. aviser og blade.
Singlen "I Won't Let Go” kører i A rotation på DR.
Vi kender alle Lei Moe som en legendarisk og eftertragtet korsangerinde gennem de sidste 40 år. m. bl.a. Randy Crawford, Peter Belli, Rugsted & Kreutzfeldt, Henrik Strube mm. Samt div. TV shows og Melodi Grand prix"er.
Men et tilfældigt møde med musikeren og sangskriveren Morten Wittrock, tændte en indre gnist i Lei til at springe ud som solist. Når man hører numrene er man ikke i tvivl om hvorfor. Det er simpelthen fed soulmusik, Som Lei har skrevet i samarbejde med Morten Wittrock - der har produceret albummet. Med et storswingende resultat af Soul og Rock, med et drys af Funk, som man ikke kan sidde stille til.
Til den her aften på Mojo er der samlet et klasse hold af musikere der bl.a. har spillet med Willie Nelson, Delbert McCinton og Emmy Lou Harris og en hel masse flere - så der er linet op til en aften, med Lei Moe i godt selskab.

Aftenens kapelmester, Gabe Rhodes, er en sjælden en af slagsen, med en alen lang liste af prominente artister han har spillet og produceret for.
Hjemme i Austin spiller han jævnligt med "Drummer of the year" John Chipman som sidder bag gryderne denne aften. Sammen med Morten Wittrock og Kaspar Lindhardt udgør de Bandet der skal leve op til Lei Moes stærke vokal.
Tjek lige Gabe Rhodes ud - det er ret imponerende at han står her på Mojo.
Han er her iøvrigt for at indspille den svære to'er sammen med Lei Moe.
Følg med ....

Besætning

Lei Moe - Vokal Gabe Rhodes - Guitar/Vokal Morten Wittrock - Keys/Vokal John Chipman - Trommer Kaspar “Bæstet” Lindhardt - Bas