Forrige dag Fredag 19/08 Næste dag

Thorbjørn Risager Trio
med Emil Balsgaard og Joachim Svensmark

Thorbjørn Risager Trio
med Emil Balsgaard og Joachim Svensmark

Kl. 19.00 / entré 150,-

Reserver plads via mailen billet@mojo.dk
KL.19.00 Thorbjørn Risager Trio med Emil Balsgaard og Joachim Svensmark

Thorbjørn Risager er nok landets mest fremtrædende på sit felt pt.
En stor vokal, fedt guitarspil, dygtigt bandleadership, og et fantastisk sammenspil med sin mangeårige trofaste pianist Emil Balsgaard - og i dagens anledning har de guitaresset Joachim Svensmark med til at fuldføre trio-formatet.

Marino Valle Band (Sverige)

Marino Valle Band

Kl. 22.00 / entré 120,-

Det er fredag, der er soulblues på programmet og man kan reservere plads ved at sende en mail til billet@mojo.dk

Marino Valle har i over 30 år sunget og spillet Rhythm and Blues og Soul med bla. Big Band Splash, Gugge Hedrenius Big Blues Band og The Soulmates.
Marino backes af 4 rutinerede musikere som har bl.a. har spillet med Peps Persson, Sven Zetterberg Blues Band, Gumbo og Franska Trion. Bandet består af Marino Valle
Originale sange mixes med swingende soul, rhythm & blues og sønne ballader. Om numrene handler om knuste hjerter, problemer eller den store kærlighed, så leveres de med følelse, ægthed og dynamik. Musikken er forankret i amerikansk soul og Rhythm & Blues, men der bydes også ind med rock'n roll inspirerede numre. I 2018 vandt bandet Swedish Blues Challenge og fik den store ære at repræsentere Sverige i European Blues Challenge 2019 som foregik på Azorerne.
Bandet har lige udgivet debutalbummet "Dragon of Love" på det danske selskab Straight Shooter Records.

Besætning

Marino Valle - voc/hca Henrik ”Pilen” Pilquist - gui Matti Ollikainen - piano Mikael Fahleryd - bas Michael Edlund - trommer