Forrige dag Lørdag 09/07 Næste dag

Poorboy
Jazzfestival

Poorboy 
Jazzfestival

Kl. 19.00 / fri entré

Det er jazzfestival - Mojo åbner kl. 18
Poorboy spiller kl. 19.00
Togo Rhino spiller kl. 22.00 - se omtale længere nede.
Guitaren på skødet og steelbaren i hånden, så enkelt kan det gøres når man har "the blues" med sig. Poorboy er ” the best kept secret ” indenfor den akustiske Blues & Roots scene. Han er en af landets bedste lapsteel guitarister og genfortolker traditionel amerikansk musik lige fra Blind Willie Johnson til Lead Beally. Folk'music med nerve, nærvær og eminent slideguitar.
- og så er han også frontmand i det meget festlige orkester Tobacco.

Besætning

Poorboy (guitar/vokal)

Kenn Lending Blues Band
Feat. Anders Gaardmand
Jazzfestival

Kenn Lending Blues Band 
Feat. Anders Gaardmand
Jazzfestival

Kl. 22.00 / entré 130,- FORSALG

Kenn Lending Blues Band startede 2022 med at fejre Mojo’s genåbning med en spritny besætning.
Efter chokket over Kenn’s ven og medsammensvorne i tykt og tyndt siden 1970, trommeslageren Frank Larsen’s alt for tidlige bortgang før jul havde lagt sig, gik bandet i øvelejr med super trommeslageren Jacob Vikkelsø. Det er derfor et toptunet og opgraderet band, med fornyet fokus på Kenn’s originale sange der i 42 år har været den røde tråd i bandets sound. Med organisten Henrik Kjelin, som tiltrådte i sommer, og nu også Jacob Vikkelsø bag trommerne, er der skruet op på 11 for Kenn Lending’s i forvejen funky urban stil, der altid har skabt en fest med glade mennesker og et pakket dansegulv. Det er stadigt den ukuelige og virtuose Svenni Svafnisson på bas.
Det koster 120,- og man kan reservere plads til kl. 20.30, Skriv en mail til billet@mojo.dk

Besætning

Kenn Lending (guitar/vokal), Henrik Kjelin (hammondorgel) Svennie Svafnisson (bas) og Jacob Vikkelsø (trommer) Anders Gaardmand (sax)

Website

www.lending.dk