Forrige dag Søndag 03/07 Næste dag

Esben Just Trio
Med SP og Rasmus Lund
Jazzfestival

Esben Just Trio
Med SP og Rasmus Lund
Jazzfestival

Kl. 19.00 / entré 120,-

Det er Jazzfestival og man kan reservere plads ved at skrive til mailen billet@mojo.dk
Mojo åbner kl.18.00 reservationer gælder til 18.30.
Der er udskiftning (vi tømmer lokalet og lufter ud) før næste koncert medmindre man har betalt/reserveret til hele aftenen.

Esben Just er en af landets fedeste pianister.
Som frontmand i SpJustFrost har han i årevis underholdt publikum med medrivende New Orleans-inspirerede egenkompositioner og de fede udgaver af originalerne.
Denne aften under Copenhagen Jazzfestival er det helt sikkert noget af det samme man får, når Rasmus Lund sidder ind for Søren Frost.
Det bliver funky det bliver spændende - det bliver bare fedt.

Marc Chain Duo Special feat. Sanyu
Jazzfestival

Marc Chain Duo Special feat. Sanyu
Jazzfestival

Kl. 22.00 / fri entré

Det er dagens sene Jazzfestival koncert og man kan reservere plads ved at skrive til mailen billet@mojo.dk
Der åbnes for adgang til koncerten kl.21.45 (så vi kan nå at lufte ud efter første koncert)
- reservationer holdes til kl.22.30

Det er Jazzfestival og en af landets fedeste Trioer har lige spillet færdigt.
Og så står en af de nye unge fede guitarister klar til at indtage scenen.
Marc Chain har allerede i flere år spillet på Mojo i flere forskellige konstellationer; duo med Fabian Vang, trio med Fabian og Rainy James, i bandsammenhæng med Rainy James & the BLueskings og SoulMofo's - og mere duo med Kirsten Louise og med Sanyu.
Marc er en særdeles fremragende guitarist, som formår at smelte sammen med sin medspiller, så det er en fryd.

Til denne søndag på Mojo i Jazzfestivalen er Sanyu og Marc Chain gået sammen som duo og har udvalgt deres yndlingsnumre, som de fortolker på deres egen facon. Med en fælles forkærlighed for soulmusikken vil de med sange af bla. Donny Hathaway, Etta James og Aretha Franklin spille et repertoire som de har stort kendskab til. Scenen vil være fyldt med musik der får lov til at gøre hvad der føles godt, masser af feeling og simple good vibes.
Marc Chain er en ung talentfuld guitarist, som allerede har etableret sig som en erfaren herre i det københavnske blues og jazzmiljø. Hans spillestil vægter højt på improvisation, groove og at lege med musikken. Efter at have spillet mange duokoncerter er han vant til at spore sig ind på den andens musikalitet, akkompagnere med nysgerrighed og dyrke det nærværende ved de mere intime koncerter.
Den pt Københavns-baserede sangerinde Sanyu Christine Nsubuga har rødder i R&B og soulmusikken, og med inspiration fra navne såsom Etta James og Nina Simone, mærker man viben derfra i alle sange hun synger, hvadend det er pop, hip hop, blues, jazz eller improviseret musik, som hun giver sig i kast med.
Hun synger blandt andet i det Oslo-baserede pop & soulband ´Brainchild’, og den nyopstartede akustiske jazztrio ’Namun’ med base i København.