Forrige dag Lørdag 02/07 Næste dag

Sahra da Silva, Kjeld Lauritsen, Alain Apaloo og Søren Frost
Jazzfestival

Sahra da Silva, Kjeld Lauritsen, Alain Apaloo og Søren Frost
Jazzfestival

Kl. 19.00 / entré 120,-

Det er Jazzfestival og man kan reservere plads ved at skrive til mailen billet@mojo.dk
Mojo åbner kl. 18.00 reservationer gælder til 18.30.
Der er udskiftning (vi tømmer lokalet og lufter ud) før næste koncert medmindre man har betalt/reserveret til hele aftenen.

Det er som sagt Jazzfestival og i den anledning har "vores" Sahra da Silva slået sig sammen med nogle af de tunge drenge.
Sahra da Silva er det nye stjernefrø på den danske jazz- og bluesscene. Hun swinger, groover og charmerer sig gennem et repertoire der både rummer hårdtslående bluesnumre og bløde soulballader. Måske får vi også en kendt jazz standard.
I 2020 udgav Sahra det anmelderroste álbum #BLUESWOMAN, og i maj 2022 udgav hun singlen 'Just a Bit crazy'.

Kjeld Lauritsen spiller på det store hammondorgel med roterende lesliehøjttaler og fodpedaler. Han er kendt for at udnytte instrumentet i legesyge improvisationer. Han udfylder den traditionelle rolle i gospel og orgeljazz, nemlig at erstatte både keyboards og bassist. Han har udgivet en række plader i eget navn, foruden et par stykker som solist med Big Bands og 2 i samarbejde med den islandske saxofonist Sigurdur Flosason.

Guitaristen Alain Apaloo har i mange år været ankermand i Sahra da Silvas bands. En af de bærende kræfter på spillestedet MOJO i København. Han er en fantastisk alsidig musiker der bl.a. har optrådt med Kurt Rosenwinkel.

På trommer medvirker Søren Frost, der efter mange år i Esben Justs band vil fyre op under Hammondorglet med sine fede grooves. Hans eminente teknik og store kendskab til jazzens og bluesens mange stilarter gør ham til det ideelle valg til et hårdtswingende jazz- og bluesband som fx. Hammond Time. Hans kærlighed til New Orleansmusikken gør enhver koncert til en fest, man gerne vil være med til ...

Ca. 22.00 Spiller Big Creek Slim Band

Big Creek Slim - Band
Jazzfestival

Big Creek Slim - Band
Jazzfestival

Kl. 22.00 / entré 120,-

Det er dagens "sene" Jazzfestival koncert og man kan reservere plads ved at skrive til mailen billet@mojo.dk
Der åbnes for adgang til koncerten kl.21.45 (så vi kan nå at lufte ud efter første koncert)
- reservationer holdes til kl.22.30

Big Creek Slim vandt i 2013 prisen som bedste blues act i Danmark ved Danish Blues Challenge. Han er en vaskeægte Blues Hobo og har boet og rakket rundet i Louisiana, Mississippi, Arkansas, Alabama og Tennessee i flere år. I løbet af de sidste ti år har han udviklet sin egen stil, der har dybe rødder i den sorte blues. Big Creek har en stemme og feelin’ uden lige og spiller lowdown blues inspireret af Muddy Waters, John Lee Hooker og Lightning Hopkins. Når man hører ham synge, får man et chok…..det går rent ind - er råt og nærværende - han tryllebinder sit publikum!

Det anerkendte blues medie Blues Junction har kåret Big Creek Slims album ” Twenty-Twenty Blues” til 2021 bedste akustiske blues album. Big Creeks andet album, Migration Blues, der også udkom sidste år, blev hædret med en anden plads.

Læs Blue Junction’s begrundelse i linket herunder.

Besætning

Big Creek Slim (gui/voc), Peter Nande (hca/kor), Ole Skipper (bas) og Mikko Peltola (trommer)

Website

https://www.straightshooter.dk/big-creek-slim-hyldes-med-arets-album-2021/