Forrige dag Søndag 05/06 Næste dag

Billy Cross
"Just me and my guitars"

Billy Cross
''Just me and my guitars''

Kl. 19.00 / entré 160,-

Billy Cross - Just me and my guitars.
Kl. 19.00 / entré 160,- Reserver plads ved at skrive til billet@mojo.dk

Billy Cross en af landets største kapaciteter når vi snakker om blues, Rock'n'roll, eller bare fed guitar. Han har været i gamet i MEEGET lang tid, så skynd jer, hvis I vil ha en plads.

"JUST ME AND MY GUITARS ”
Velkommen til et inspirerende, intimt og musikalsk soloshow, der viser Billys fantastiske evner som guitarist og sanger
Oplev guitar-legenden Billy Cross, som i 2016 rundede de 70, levere et forrygende live-solo-show, som både indeholder beskidt sydstatsblues, når det er allerbedst, klichéfri Rock’n’Roll som vor herre skabte den, og ballader så inderlige at selv englene får gåsehud.
Et musikalsk soloshow med anekdoter fra starten af 60'erne i New York, om jamsessions med de, i dag, helt store stjerner, som f.eks. Jimi Hendrix. BC har spillet med: Meatloaf, Link Wray, Robert Gordon, Sha Na Na og Musical HAIR på Broadway.

Og hør om Bob Dylan som blev blæst bagud af Billy Cross i slut 70'erne, og efterfølgende tog Cross med i studiet på 2 plader og på turné verden over. Billy har en sjælden entusiasme for og dyb kulturel forståelse af den amerikanske musiktradition 1927-2016.

Billy har, siden han bosatte sig i DK, været en drivkraft i dansk musikhistorie både på koncertscener, bag studiemikrofonen og bag mixerpulten, hvor navne som Dr. Hook, Dalton, Björn Afzelius, CV Jørgensen, Pretty Maids, Anne-Dorte Michelsen, Henning Stærk, Johnny Madsen, Lars Lilholt og Søs Fenger alle har nydt mere end godt af Billys unikke tilgang til musikken.

Alt sammen leveret med en energi og et overskud som er uforfalsket og smittende, ganske enkelt fordi Billy elsker at optræde for publikum.
– en virkelig spændende aften !! – et stykke kulturhistorie – spørgsmål fra salen til slut er velkomne ! – Kom tæt på kunstneren !

Besætning

Billy Cross - & his guitars.

Ace of Blues

Ace of Blues

Kl. 22.00

Denne søndag i pinsen, står Mojo's mangeårige jamband klar til at overtage scenen når Billy Cross er færdig. Det er kl. 22
Kig forbi det er pinseblues på den gode måde.

The Ace of Blues spiller primært covernumre, men gør en dyd ud af at finde mindre kendte perler der kan serveres som én slags ”alt godt fra blueshavet”. Publikum kommer rundt i mange afkroge, hvad enten det gælder Chicago- eller Deltablues, boogie eller sågar gospel.

Så kridt skoene og mød op til et brag af en fest, hvor bandet ikke bare fejrer sit første årti, men især den musik Mojo’s publikum elsker.


Besætning

Simon Ørregaard: vo/tr, Thomas Lago: guitar, Thomas von Magius: bas, Thomas Melau: vo/harp og Marvin Radford piano/vo