Forrige dag Torsdag 02/06 Næste dag

Sky High (Sverige)

Sky High

Kl. 19.00 / entré 150,-

Så er der legendarisk besøg fra Sverige.
Det koster 150,- og man reserverer plads via mailen billet@mojo.dk

Bandet Sky High startede i punkklubben Errols i Göteborg i efteråret 1978 og fik derefter sit første gennembrud i liveprogrammet "Tonkraft" i Sveriges radio P3 i 1979.

I 1980 spillede Sky High på en Hendrix-festival i Amsterdam. Bandet afsluttede koncerten med en jam hvor Jimis tidligere trommeslager Mitch Mitchell sad ind.
I 1988 optrådte de på den store Jazz & Heritage Festival i New Orleans. Bandet var blevet inviteret til New Orleans af Chuck Berry og hans management efter en række support koncerter for rocklegenden rundt omkring i Skandinavien.

– Chucken tog mig tilside an aften efter en koncert i Folkets Park i Åhus og sagde ”I Love Your Music, I´ve been listening to you each night – And you can really play them lowdown blues”, hvorefter han bød os på hygge, juice og fotografering i hans loge, fortæller Clas.
Clas og Sky High har siden begyndelsen spillet over tusind gigs i Asien, Afrika, Europa, Nord og Sydamerika. - og undervejs har Clas Yngström udgivet 21 album hvoraf de 17 er med Sky High. - noget af en bedrift.
Sky High tager på turné i 2022 og fejrer 40 år sammen som band med albummet ”20 från Fyrtio”, (20 spor fra 40 år sammen). Det er sange, nostalgi og anekdoter fra bandets fire årtier. Clas er en utrolig fortæller og er selv en kæmpe musik Fan.
Vi får den fede musik og en masse historier om Clas egne oplevelser med Jimi Hendrix, Cream, Clapton, Janis Joplin og ZZ Top.
Reserver plads i god tid billet@mojo.dk
ca. 22.00 er der Blues Jam

Blues Jam ved
Laust Krudtmejer.

Blues Jam ved 
Laust Krudtmejer.

Kl. 22.00 / entré 20,-

Det er torsdag det er jam det koster 20,-
Kan du være her kl. 21.00 så kan du reservere en plads via billet@mojo.dk

Blues jam på Mojo er nok den begivenhed der har fundet sted flest gange i de over 30 år stedet har fungeret som bluesscene. Det er siden september 1992 foregået under "ordnede" forhold hver torsdag (med meget få undtagelser) og det er nok den begivenhed vi har savnet mest under de sidste par års nedlukninger.
Heldigvis er det startet med bravour og bassisten Laust Krudtmejer er godt igang med bookingarbejdet omkring hvem der kan og hvornår de kan - følg med her og se om din yndlingsjammer'e dukker op.

Besætning

Laust Krudtmejer (Kapelmester og Bas)