Forrige dag Fredag 06/05 Næste dag

Sunding Rhythm 'N' Soul

Sunding Rhythm 'N' Soul

Kl. 22.00 / entré 100,-

Vel mødt til en funky aften fyldt med soul, blues og et touch af gospel - fra fuld fart frem til følte ballader og fede soloer.

Musikerskab fra øverste skuffe med kul på!

En koncert, hvor der bliver taget musikalske chancer i nu’et, hvor arrangementer bliver improviseret på stedet, hvor alle er på tæerne…
Det er aldrig kedeligt at være til stede!

Michael Sunding er en soulful sanger og et sprudlende, groovy legebarn bag tangenterne, og hele rytmegruppen ligger steady i sporet og får huset til at gynge.
Vi snakker musikere fra toppen af den danske scene, der sætter skabet, hvor det skal stå!

På MOJO kender vi Sunding fra det mangeårige samarbejde med Kenn Lending – både fra blues bandet og deres fælles projekt “Higher Ground”.

Han bevæger sig naturligt rundt i de fleste genrer og har gennem +30 år spillet koncerter i ind- og udland bl.a. med egne projekter og udgivelser – f.eks. sammen med Margrete Grarup, samt med navne som Dr. Hook, Etta Cameron, Billy Cross, Salsanama og mange, mange flere.

Dan Rasmussen i bunden og Esben Duus bag gryderne holder fast i tømmerne, så slæden ligger steady i sporet. To eftertragtede musikere der begge – og ikke mindst sammen - sætter skabet, hvor det skal stå!

Der kan reserveres plads hvis man kan være her 20.30
- skriv til mailen billet@mojo.dk

Besætning

Michael Sunding (keys/vokal), Flemming Danielsen (guitar/vokal), Dan Ramussen (bas) og Esben Duus (trommer)

Website

michaelsunding.dk