Forrige dag Lørdag 04/12 Næste dag

Matiné Extraordinaire
Nils Henriksen
Soundtracks

Matiné Extraordinaire
Nils Henriksen 
Soundtracks

Kl. 15.00 / entré 40,-

Denne lørdag tidligt i december byder Mojo på en Matiné Extraordinaire

Nils Henriksen Soundtracks:
Nils Henriksen har en glorværdig karriere bag sig der strækker sig fra 70'erne og frem til idag med optrædener og produktioner med de helt store, bla. Sebastian, Kim Larsen, C.V. Jørgensen, Kliché, Michael Falch og mange andre.

Nyeste projekt ”Soundtracks” tager udgangspunkt i filmtemaer fra film som Twin Peaks, Rosemarys Baby, Blues Brothers, Limelight, Top Gun, James Bond m.fl.
Alle soundtracks har været igennem Nils Henriksens kyndige producerhænder – og så er der også noget for ”guitar freaks”.

Nils Henriksen fortæller om projektet:
”Det har været et spændende univers at dykke ned i. Vi har arbejdet med backing tracks i mit studie, som vi bruger som udgangspunkt for vores live performance – en spændende proces som er muliggjort af den teknik man har i dag – moderne tider.
Kristine Holmquist og Mads Heide er virkelig et dream team at arbejde med, og de har begge bidraget til at projektet kunne lykkes. Så vi er klar til en forrygende eftermiddag på Mojo.
Som sagt – moderne tider – håber at publikum også får billeder frem på nethinden ved genhør med de mange fantastiske kompositioner.”

Kenn Lending Blues Band

Kenn Lending Blues Band

Kl. 22.00 / entré 120,- FORSALG

Denne lørdag i 2021 spiller Kenn Lendig sin koncert nr. 600 på Mojo/Rådhuskroen - det' vildt.
I år 2020 havde Kenn Lending Blues Band 40 års jubilæum og er dermed Skandinaviens længst eksisterende, konstant aktive og mest respekterede blues band. Med det oprindelige legendariske hold fra 80'erne og 90'erne: Frank Larsen - trommer, Svenni Svafnisson - bas og Henning Verner keys, indspillede de et nyt album på Olufsen Records "It's been a long time" - og tog på tour .... der var noget der ødelagde touren..... men med små ændringer og endnu mere spillelyst står de her nu igen, og spiller Kenns Mojo-Koncert nummer kun-Kenn-ved-hvad.
Det koster 120,- og man kan reservere plads til kl. 20.30, Skriv en mail til billet@mojo.dk

Besætning

Kenn Lending (guitar/vokal), Henrik Kjelin (keys) Svennie Svafnisson (bas) og Carsten Milner (trommer)

Website

www.lending.dk