Forrige dag Lørdag 27/11 Næste dag

Copenhagen Slim og
Richard Farrell og
Thyge Søndertoft Van Dassen
Blues Matiné

Copenhagen Slim og 
Richard Farrell og 
Thyge Søndertoft Van Dassen 
Blues Matiné

Kl. 15.00 / entré 30,-

Bluesmatiné med Richard Farrell, Copenhagen Slim og Thyge Søndertoft van Dassen
entré 30,- kr.
Pladsreservation/billetbestilling via mailen: billet@mojo.dk
MOJO åbner kl.14.00

Richard Farrell / Copenhagen Slim / Thyge van Dassen

Unik matiné koncert med tripple DMA vindende Richard Farrell, prisvindende Copenhagen Slim og superviolinisten Thyge Søndertoft van Dassen.

Richard Farrell (IRL) - Sang / Guitar
..er en prisvindende sanger, sangskriver, pianist og guitarist, der har været bosat og arbejdet som musiker i Danmark siden 2015. Richard har været frontmand og sangskriver i Trainman Blues siden 2017, og bandet har udgivet to albums. Første album ‘Trainman Blues’ vandt en Danish Music Award for årets Bedste Blues Album i 2018. Andet album ‘Shadows And Shapes’ er nomineret til to DMA priser i 2021 for Årets Bedste Album og Blues Liveprisen. Richard Farrell vandt Danish Blues Challenge i 2018 og har spillet over 500 koncerter i Danmark og Europa. Han spiller både alene, med hans kvartet (med musikerne Lars Emil Riis, Spencer Gross og Lars Heiberg Andersen), i duoen Buds samt bandet The Cornbread Project og i mange andre konstellationer. Udover at komponere og skrive sange til hans egne projekter arbejder Richard også sammen med en lang række internationale kunstnere, hvor han både skriver tekster, melodier, indspiller og fungerer som producer. Richard får inspiration fra Van Morrison, Nina Simone, Stephen Stills, Nick Drake, Paul Brady og mange mere… Han er rå, åben, intuitiv og emmer af nærvær på scenen, i hans arbejde og som person. Denne sommer udgiver Richard Farrell hans nye EP Violet Fire - han er en kreativ, produktiv og inspirerende kunstner man bestemt bør holde øje med.
web: richardfarrellmusic.com

Copenhagen Slim - Guitar/Sang/Mundharpe
..er noget så sjældent som en verdensturnerende dansk roots musiker. Han spiller guitar, mundharpe og synger fantastisk med en oldschool og samtidig unik klang. Nisse Thorbjørn, som er hans borgerlige navn, har tidligere vundet prisen som “Årets Danske Bluesnavn” og har medvirket på DMA-vindende udgivelser. Han er inspireret af den amerikanske rootsmusik, og hans musik er dynamisk og sprudler af originalitet og en sjælden musikalsk råstyrke.
I hans spil fornemmer man de hundredevis af koncerter, spillet som solooptrædende i bl.a. Europa, Australien og Mexico, og hans mange turneer som mundharpist for Chicago Bluesheadlinerne John Primer og Lurrie Bell.
web: copenhagenslimblues.com

Thyge Søndertoft Van Dassen - Violin
..er et stærkt navn både på Folk og Bluegrass scenen og langt udover kanten. En helt speciel solist af international klasse.

Besætning

Copenhagen Slim - vokal/mundharpe/gui/stomp Richard Farrell - Guitar/voc Thyge Søndertoft Van Dassen (violin)

Website

www.copenhagenslimblues.com

Jake Green Band

Jake Green Band

Kl. 22.00 / entré 100,- FORSALG

Jake Green Band:
Med usædvanligt garvede musikere, samt en ekstraordinær stærk vokal, har bandet en tekniske formåen til at strække sig uden for grænserne af konventionerne. Lyden af denne power trio er et kunstfærdigt mix af blues og rock, med tunge groovy shuffles og hjerteskærende slow blues der giver genlyd i både krop og sjæl.

Jake Green Band udgav i Oktober 2015 deres første studio plade med 12 original numre, som opfølger på deres 2011 live plade; Live at Malmo Festival.

Medlemmerne i bandet spænder over 30 år i alder og professionel erfaring i musik industrien. Det er måske det der giver den unikke kombination af solidt, tradionelt blues håndværk med elementer af andre stilarter fra de sidste 30 år.

Sanger og guitarist Jakob Green blev udnævnt til "Årets bluesnavn 2017" og har spillet med mere eller mindre alle på den danske blues scene, ikke mindst som vært på den legendariske torsdags blues jam på Mojo blues bar i København, siden 2006. Jakob har også svinget sin signatur grønne Gibson guitar på udenlandske scener, i blandt andet Austin, New York, London, Norge, Thailand, Italien og Spanien til megen ros.

Trommeslager Hans Rosenberg har indspillet over 160 plader og har spillet over hele verden med navne som Nanook, Teitur, Uffe Steen og Rasmus Lyberth Band.

Bassist Jens Simonsen er uddannet på Musicians Institute of California og har turneret verden tynd og indspillet utallige plader som både musiker, producer og lydtekniker.

Ud over koncerter i hele Danmark og Norge, har bandet desuden spillet på et hav af festivaller, senest Copenhagen blues festival, Odense Jam Days, Randers City Blues festival, samt Malmø festivallen - og har spillet support for Kenny Wayne Shepherd band, George Thorogood, og Walter Trout.

Website: www.jakegreen.dk