Forrige dag Onsdag 06/10 Næste dag

Jes Holtsø og Morten Wittrock

Jes Holtsø og Morten Wittrock

Kl. 21.30 / fri entré

- en duo du kan mærke...

Lidt om bandets 10 års jubilæum & singleudspil:
‘Holtsø & Wittrock’, havde 10 års jubilæum sidste år, og i den anledning udsendte de en 7” jubilæums vinylsingle med nummrene 'Holding On' og på B-siden 'The Bright Side'. Med på nummeret 'Holding On' er alle dem der har betydet noget/gjort en forskel, for Jes´s musikalske karriere. De medvirkende tæller blandt andet guitaristerne Knud Møller og Jacob Rathje, et seks mand stort kor bestående af Ivan Pedersen, Ester Brohus, Lei Moe, Sahra da Silva, Charlotte Vigel og Bossy Bo.

Udover på vinyl, så ligger singlerne osse på streaming-tjenesterne, hvis man lige ønsker et lyt inden man beslutter sig, om man vil købe billet til koncerten. Men, der bliver rift om billetterne, så vent ikke for længe.

Selve albummet, hvor teksterne er skrevet af Marcus Winther-John og hvor selveste Bob Dylans guitarist Bob Britt osse har været ind over tilblivelse, udkommer til efteråret. Følg bandet på facebook for yderligere info : https://www.facebook.com/Holts%C3%B8-Wittrock-132381083281/

Lidt mere om bandet:
Holtsø & Wittrock levere et sjældent dansk bud på den ægte vare, når blues er bedst. En musikalsk rapport fra livets blindgyder, om afmagt og uforløste følelser, men også om at kærligheden findes et sted derude.
Jes Holtsø har selv været hele turen igennem fra at være barnestjerne i Olsen Banden-filmene til at blive stofmisbruger – og komme ud af det igen.

Morten Wittrock har i en årrække styret Wittrock band og har b.la indspillet med Tamra Rosanes, Rock Nalle, Keld Heick, Mike Tramp, Ester Brohus, Alex Nyborg Madsen, Mek Pek, Amin Jensen & Daimi. Morten Wittrock har desuden indspillet/produceret et utal af cd’er I USA. Morten Wittrock modtog i 2014 prisen: Amerikanske Old Time Country Music Hall of Fame's Award: Årets Rockabilly Album i USA.

Med flere albums i ryggen leverer orkesteret gyngende soul og sumpet rockblues med Jes Holtsø’s forrygende rå bluesstemme der pisker nærvær, smerte og fandenivoldsk livsglæde ind i sangene.

Besætning:
Jes Holtsø (mundharpe/vokal), Morten Wittrock (piano/vokal)

Besætning

Jes Holtsø (mundharpe/vokal) og Morten Wittrock (piano/vokal)

Website

www.myspace.com/mortenwittrock