Forrige dag Mandag 04/10 Næste dag

Monday Juke Joint
Med Kirsten Louise
Feat. Nicklas Burman

Monday Juke Joint 
Med Kirsten Louise
Feat. Nicklas Burman

Kl. 21.30 / fri entré

Det er mandag så hvad er mere oplagt end at rive fat i din guitar, dit sidste hit, ukulelen, eller Nordklaveret og komme ind til Mojo og give et nummer.

Monday Juke Joint er en åben akustisk scene med et hovednavn og en vært.
I "gamle dage" var en Juke Joint et sted med musik, druk og gambling.
Sådan en Juke Joint lå typisk i et kryds på en hovedvej i det sydlige USA.
Mojo ligger hverken i USA eller på en hovedvej - men den stemning som den beskrivelse fremkalder, kan man let forestille sig være en del af Mojo.
Hver mandag er der åben scene for alle der har en sang på hjertet.
Nogen kalder det singer-songwriter - vi kalder det Monday Juke Joint.

Denne anden mandag i "den nye tidsregning" er det Kirsten Louise der er vært.
- Og det er Nicklas Burman der er gæst.

Nicklas Burman er en alsidig sangskriver med et massivt bagkatalog oparbejdet gennem mere end tyve års kærlig brydekamp med det danske sprog. . Burman har tre soloudgivelser bag sig; “celle no 5” fra 2011, “er det mon her?” fra 2015 og ”En Form For Orden” fra 2018.

Før var Nicklas Burman frontmand i ”Riffelsyndikatet”, som vel bedst kan beskrives som et forsøg på at genindføre den politiske sang i ’00erne pakket ind i old school hard rock. Det lykkedes at tirre A.P.-Møller-koncernen ved først at hedde A.P.-Møller Band og dernæst efter henvendelse fra rederiets juridiske afdeling at skifte navn under stor mediebevågenhed. Riffelsyndikatet indspillede ”skipper Clements Morgensang” til Henrik Marstals projekt ”protestsange.dk” og spillede på Roskilde Festival i 2008.

Der er sket meget siden 00’erne, og i dag har Burman lagt protestrocken på hylden til fordel for mere personlige og billedskabende sangeWebsite

www.facebook.com/pages/Mojos-Monday-Juke-Joint/171519039559782?v=info