Forrige dag Lørdag 02/10 Næste dag

Bluesmatiné med
Rothstein/Clements
Roots'n'Rumble

Bluesmatiné med 
Rothstein/Clements 
Roots'n'Rumble

Kl. 15.00 / entré 30,-

Så er der Bluesmatiné med et særdeles stort strøg Rock'n'Roll

Rothstein Clements Roots'n'Rumble er en duo der leder tankerne hen på 40'ernes og 50'ernes Rock'n'Roll, swing og jumpblues. Duoen består af Trond Clements på saxofon og vokal og Frank Rothstein på piano og vokal.
Rothstein Clement Roots'n'Rumble spiller numre af gamle banditter som Big Joe Turner, Roy Brown, Fats Domino og Jerry Lee Lewis m.fl.
Musikken bliver leveret med stor spilleglæde og intensitet og lidt af den vildskab og galskab som kommer til udtryk i autentisk Rock'n'Roll-musik. Trond Clements og Frank Rothstein er begge nogle rutinerede musikere der har mange år på bagen indenfor de nævnte genrer.
Vi byder på rock og rul som man bliver glad i låget af!

HP Lange
Big Gombo

HP Lange 
Big Gombo

Kl. 22.00 / entré 100,-

Det er lørdag og man kan reservere plads ved at skrive til billet@mojo.dk, men kan også bare komme og betale i døren. Det koster 100,-

I mere end 30 år har HP Lange været bluesmusiker på landevejen, og er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. Repertoiret er blevet et mix af sange han selv har skrevet og gamle sange der er samlet op hen ad vejen og gjort til hans egne. Nu er han aktuel med en helt ny cd - Travelling Man Blues.

Cd’en har fået fine anmeldelser og mange roser for den instrumentale håndtering.

52-årige Lange er rodfæstet traditionalist, men det kan man sagtens leve med, når traditionalismen leveres tilsat indlevelse, kompetence og kærlighed til metieren.
Thomas Treo, ekstrabaladet

Med Travelling man blues har H.P. Lange begået, hvad der utvivlsomt vil stå som en af årets bedste danske bluesudgivelser. Han viser sig ikke blot som en af landets absolut bedste fortolkere af country blues’en, men også – endnu en gang – som en kunstner af stort internationalt format.
Jakob Wandam Bluesnews.dk

..jeg skal på ingen måte legge skjul på at jeg alltid har hatt stor sans for denne dansken. Hans låter, hans måte å synge dem på, og hans gitarer. Det gledelige er derimot å kunne fastslå at HP Lange denne gangen, ved å innlemme også fele og banjo i bandet, etter min mening har gjort selve genistreken - 6 stjerner
Bjørn Wiksaas Bluesnews Norge

Med de enkleste virkemidler kan han ramme groovet i en sang så effektivt, at rytmerne smitter, og du må svinge med, hvad enten de er sejt slæbende eller frejdigt dansende.
Claus H Larsen, Root zone

Bandet på cd’en såvel som live er den sædvanlige trio bestående af HP lange på guitar og vocal, Dave stevens på bas og JK Dam på trommer. Desuden er banjospilleren Niels Bonefass trådt ind i billedet og bringer en tone af mountain music ind i den traditionelle bluesmusik.

Den nye cd er den 10’ende i eget navn. To af de tidligere har vundet The Danish Music Award for bedste blues/roots udgivelse. Flere er blevet nomineret bla. For bedste folk-instrumentalist og folk sangskriver. I 2011 blev HP lange kåret som årets bluesnavn.

På scenen leverer bandet et energisk mix at Delta Blues, Gospel og folk. Repertoireret er en blanding af egne sange og sange, samlet op blandt andet da HP lange boede i Louisiana og rejste Mississippi. Desuden er der kommet et strejf af cajun og oldtime i musikken især når Niels Bonefass er med. Selv HP Lange kan så finde på at spille banjo.


Besætning

H.P. Lange: (vocal, guitar) Paul Junior: (bas) Jarno Varsted (hca/kor/g) Niels Bonnefass (fidle/banjo)

Website

www.hplange.dk