Forrige dag Fredag 24/09 Næste dag

Copenhagen Slim Band

Copenhagen Slim Band

Kl. 22.00 / entré 100,-

Copenhagen Slim Band (DK) er et power house af stærke grooves, intensitet, nerve og instrumental råstyrke fast forankret i bluestraditionen og storby soulen fra Chicago, Detroit og New Orleans.
Nisse Thorbjørn (Vokal/Guitar/Mundharpe) der udenlands kaldes Copenhagen Slim har i selskab med guitarveteranen Rune Højmark fungeret som backing band for flere af de helt stærke kort fra Chicago, USA (se. John Primer, Lurrie Bell, Jimmy Burns mfl.) med turneer i Norge, Sverige, Holland, Belgien og Tyskland i bagagen. Nisse Thorbjørn er for nylig vendt hjem fra Australien hvor han leverede 19 solokoncerter i staterne New South Wales og Victoria, med optrædener på Echuca Bluesfestival og i Sydney og Melbourne mfl. som den første Danske blues artist nogensinde (så vidt vi ved).
Rytme sektionen består af prisvindende Laust Krudtmejer (Trainman Blues, Catawampus) på Bas og Michael Strange på trommer.

Besætning

Nisse Thorbjørn(vokal/mundharpe/guitar), Rune Højmark (guitar), Laust Krudtmajer Nielsen (bas) og Michael Strange (trommer)

Website

www.cphslim.com