Forrige dag Lørdag 18/09 Næste dag

Blues Matiné med Jeanett Krueger, Kenn Lendingog Henning Verner

Blues Matiné med Jeanett Krueger, Kenn Lendingog Henning Verner

Kl. 15.30 / entré 40,-

Det er lørdagsmatiné - det koster 40,-

Kom til blues/soul/jazz lørdags matiné på Mojo og oplev noget særligt.
Trio'en Lending/Krüger/Verner, der er samlet til denne ene koncert, består af Kenn Lending på guitar og vokal, sammen med sangeren Jeanett Krüger og pianisten Henning Verner. Jeanett's og Kenn's venskab rækker tilbage til to legendariske gospel tourné'er med Lillian Boutté's "Gospel United" i 1994 og 1995 og utallige gæstesolist optrædener med Kenn Lending Blues Band siden. Kenn's venskab og samarbejde med pianisten Henning Verner, startede helt tilbage i 1976, med soul/reggae bandet "Survivors" og fortsatte op igennem 80'erne og 90'erne som fast medlem af Kenn Lending Blues Band, hvor de har spillet sammen, on and off, lige siden.

Besætning

Jeannet Kruehr (vokal), Kenn Lending (guitar/vokal), Henning Verner (keys)

Website

www.lending.dk

Jake Green Band

Jake Green Band

Kl. 21.00 / entré 100,- FORSALG

Jake Green Band:
Med usædvanligt garvede musikere, samt en ekstraordinær stærk vokal, har bandet en tekniske formåen til at strække sig uden for grænserne af konventionerne. Lyden af denne power trio er et kunstfærdigt mix af blues og rock, med tunge groovy shuffles og hjerteskærende slow blues der giver genlyd i både krop og sjæl.

Jake Green Band udgav i Oktober 2015 deres første studio plade med 12 original numre, som opfølger på deres 2011 live plade; Live at Malmo Festival.

Medlemmerne i bandet spænder over 30 år i alder og professionel erfaring i musik industrien. Det er måske det der giver den unikke kombination af solidt, tradionelt blues håndværk med elementer af andre stilarter fra de sidste 30 år.

Sanger og guitarist Jakob Green blev udnævnt til "Årets bluesnavn 2017" og har spillet med mere eller mindre alle på den danske blues scene, ikke mindst som vært på den legendariske torsdags blues jam på Mojo blues bar i København, siden 2006. Jakob har også svinget sin signatur grønne Gibson guitar på udenlandske scener, i blandt andet Austin, New York, London, Norge, Thailand, Italien og Spanien til megen ros.

Trommeslager Hans Rosenberg har indspillet over 160 plader og har spillet over hele verden med navne som Nanook, Teitur, Uffe Steen og Rasmus Lyberth Band.

Bassist Jens Simonsen er uddannet på Musicians Institute of California og har turneret verden tynd og indspillet utallige plader som både musiker, producer og lydtekniker.

Ud over koncerter i hele Danmark og Norge, har bandet desuden spillet på et hav af festivaller, senest Copenhagen blues festival, Odense Jam Days, Randers City Blues festival, samt Malmø festivallen - og har spillet support for Kenny Wayne Shepherd band, George Thorogood, og Walter Trout.

Website: www.jakegreen.dk