Forrige dag Onsdag 15/09 Næste dag

Blues Jamboree

Blues Jamboree

Kl. 21.00 / entré 150,- FORSALG

Det er en helt særlig Onsdag md en parade af superstjerner.
Det koster 150,- man kan reservere plads eller købe billet ved at skrive til billet@mojo.dk

Oplev en aften sammen med nogle af Skandinaviens bedstebluesmusikere, hvor der er god plads til røverhistorier, improvisationer og spontane smutveje. Gang på gang leverer BluesJamboree en både forrygende og afslappet koncert, og der er ingen tvivl om, at de har en stor stjerne hos publikum – og med god grund. Alle leverer på et særdeles højt og intenst niveau. Blues og roots uden filter med nogle af Danmarks bedste musikere inden for genren. Spontant, råt og upoleret - her lægges ingen faste planer på forhånd - der spilles og jam'es uden sætliste, som man gjorde dengang blues'en var ung og farlig - og det er den stadig! Forvent musikalske overraskelser, og mesterlig blues, spillet med virtuositet og hjerte, når de disker op med deres roots blues'n'boogie, gospel & rag.
Hvert år er der en nyt hold for at holde gang i dampen og inspirationen:

I 2021/2022 er holdet:
Mik Schack en sand tusindkunstner. Her spiller han på vaskebræt mm – men mon ikke også hans skarpe tunge lader sig høre til publikums blanding af moro og forargelse. Han laver også hjemmeservice på TV, laver mad, tegneserier, øl foredrag og meget andet.
Peter Nande, kendt som en udadvendt entertainer, sanger og mundharpespiller, som her også spiller på vaskebalje bas, skeer, jug og percussion. "Årets Danske Blues Navn" i 2007. Har gennem mange år dyrket den tidlige og mere rå og upolerede “juke joint”blues og boogie.
Olav Poulsen har huseret på den danske musikscene de sidste 25 år, primært inden for bluesmiljøet. Han har som en af kun få i Danmark specialiseret sig i slide guitaren, både den elektriske og den akustiske, og bevæger sig ubesværet indenfor genrer som blues, rock og country– ind imellem med en snert af orientalske og indiske overtoner.
Alain Apaloo, fra Togo, har siden 1999 haft København som base. Alain er en særdeles talentfuld guitarist og sanger, som på extraordinær, medrivende vis forener afrikanske grooves med blues og andre genrer.
Richard Farrell er en prisvindende sanger, guitarist og sangskriver fra Dublin, i Irland. Han er en særdeles soulful sanger med en stor og udtryksfuld stemme. Richard er bosat i Danmark og er med i en række blues-bands som bl.a. Trainman Blues og The Cornbread Project.
Perry Stenbäck fra Sverige: Sanger, spillemand og multiinstrumentalist. Har turneret verden rundt og har i Danmark spillet med bl.a. Sebastian, Erann DD og Allan Olsen. Er en efterspurgt studiemusiker og han har været med på over 150 indspilninger.. Perry fik i 2009 og 2019 prisen som ”årets musiker” ved Danish Music Awards, og blev i 2010 nr. 2 i Ekstrabladets læserafstemning om DK’s bedste guitarist.
Sammen udgør de BluesJamboree 2021/2022

Besætning

Mik Schack (vaskebræt/voc), Peter Nande (voc, hca, baljebas, skeer),Richard Farrell (gui/voc), Alain Apaloo (gui//voc),Perry Steenbäck (gui/voc) og Olav Poulsen (gui/slide)