Forrige dag Lørdag 28/08 Næste dag

Franck White og Christian Frank Blues Matiné

Franck White og Christian Frank Blues Matiné

Kl. 15.00 / entré 40,-

Vores nye lørdagsprojekt Blues Matiné Mojo åbner kl. 14 Musik kl. 15

En koncert med Franck White er et møde med en gennem rutineret og stilsikker bluesmusiker, der med sin udtryksfulde vokal og sit virtuose mundharpespil er helt unik på den danske livescene. Samtidig vil man opleve hvordan Franck White og hans guitarist Christian Frank åbenhjertigt inddrager publikum i deres mangeårige venskab og fælles interesse for bluesmusikken. De har spillet sammen siden 1993 og det fornemmer man tydeligt, når de fortæller om deres oplevelser. Samtidig stråler det musikalske overskud ud af dem, når de fremfører deres fortolkninger af de kendte bluessange fra bl.a. Ray Charles, John Lee, Howlin Wolf og Muddy Waters.

Rhino Revival

Rhino Revival

Kl. 21.00

Det er lørdag det koster 100,- man kan reservere plads via billet@mojo.dk
Rhino Revival - Alain Apaloo's seneeste project handler om Afrikansk Trance Blues.
Rhino Revival spiller en form for ”Trance Blues” som er Afrikansk blues (Togo/Gambia/Mali) blandet med Mississippi Hill Country Blues. I trance blues bruges i stedet for typisk tre akkorder, ofte kun en akkord som gentages og kan virke hypnotiserende og beroligende. De fine musikere er altid legende, energiske, opfindsomme, eksperimenterende og elsker at jamme og finde nye veje.

Besætning

Alain Apaloo (Togo) (vokal/guitar), Peter Nande (vokal/mundharpe/perc), Olav Poulsen (guitar) og Sal Dippa (Gambia) (percussion/trommer)