Forrige dag Fredag 27/08 Næste dag

TrainMan Blues

TrainMan Blues

Kl. 21.00 / entré 120,- FORSALG

Denne fredag aften sidst i august kan man høre et af landets nyere Blues bands med supervokalisten Richard Farrell i front, flankeret af motherf...er blues guitaristen Ronni Boysen - som har vundet flere priser som guitarist- ingen nævnt ingen glemt.

Der er nu plads til ca. 60 fortrinsvis siddende gæster så tøv ikke for længe med at bestille billet, send en mail til billet@mojo.dk
Der er dog stadig lidt Corona at forholde sig til så der skal vises gyldigt Coronapas, man skal "primært" sidde ned og der må desværre stadig ikke danses.

Mojo åbner kl. 19.00, koncerten starter kl. 21.00 og Mojo lukker 02.00

TrainMan Blues er et blues projekt søsat af den irske sanger Richard Farrell, og den danske producer/bassist Laust "Krudtmejer" Nielsen, der i 2018 har vundet både en Danish Music Award, for Årets Bedste Blues Album, samt to dage efter, Danish Blues Challenge.

Richard og Laust spillede deres første koncert i December 2016 på Charlie Scotts Bar i København. En koncert der sparkede idéerne i gang, om at lave et nyt blues band. En aftale blev lavet, og hurtigt var den første sang "Wholesome Treat" skrevet. Over de næste 3 måneder, var stort set alle sangene til debut albummet skrevet og produceret. I August 2017 blev første single 'Out Of Dust' udgivet, mens sidste hånd blev lagt på albummet. Der blev fulgt op med 3 singler og videoer, inden debutalbummet blev udgivet i Marts 2018.