Forrige dag Torsdag 12/08 Næste dag

Soul Academy
& the Music Lovers

Soul Academy
& the Music Lovers

Kl. 19.00 / entré 150,- FORSALG

Soulfest kl. 19 entré 150 billet@mojo.dk
Mojo åbner kl. 18

Soul Academy & The Music Lovers

Her er et hold af musikere der har mødt hinanden og spillet sammen på kryds og tværs, i mange forskellige sammenhænge, igennem mange år. Men man har aldrig hørt dem i denne konstellation!!
Så har man hang til god gedigen soul musik, rythm & blues og lidt funky stuff; som den Otis Redding, Sam & Dave, Wilson Pickett, James Brown, Ray Charles og et hav af andre fantastiske amerikanske kunstnere tog sig kærligt af dér sidst i 50’erne og 60’erne, så kan man glæde sig til koncerten med Soul Academy & The Music Lovers, et sandt stjernehold af musikere.
I den vokale front finder vi 2 af Danmarks bedste sangere, ingen ringere end Sahra da Silva og Nis Pedersen.
Sahra da Silva har i den grad fået skabt sig et navn der klinger godt med på blues, soul og jazz og er pt. aktuel med blues albummet #blueswoman, som rummer en blanding af Sahra’s egne sange, samt et par fortolkninger af gamle klassikere.
Ligeledes på vokal, har vi Nis Pedersen. Nis har med sin suveræne sangstemme medvirket i bl.a. Dr. dantes “Gasolin”, “American Spirit” (Johnny Cash), “Shubidua the Musical” og har optrådt på nogle af landets største scener, sammen med navne som bl.a. Jimmy Jørgensen, Caroline Henderson, Kaya Brüel, Dicte Vestergård Madsen, Steen Jørgensen og Kira Skov.
På guitar: Troels Skovgaard var med til at starte Bamboo Brothers, som udgav 3 albums og hittede med Troels’ sang “Johnny told Susie”, men også adskillige sange fra Troels’ solokatalog på, indtil videre 3 albums har roteret flittigt på Danmarks Radio og har fundet vej til amerikanske, engelske, finske, franske og australske radiokanaler. På Bas: Jon Bruland. Han er en af de sidste par årtiers mest benyttede session bassister, listen er lang, men Jon var i en del år bassist i Alberte Windings band, og med Kasper Winding, Anne Linnet, Bjørn Afzelius, Blast og har ligeledes været med i div. TV bands sammen med Jan Glæsel og Bob Rickets.
På Orgel, Otto Sidenius, lige nu aktuel med “ The High Society “ & Trinelise Væring” og som du måske har set sammen med Backseat, Peter Belli og Eran D.D.
Sidst men ikke mindst trommeslageren Morten Sidenius, Lige nu aktuel med BECHMANN SIDENIUS, har spillet med en række danske navne i tidens løb bl.a: Humleridderne, Nikolaj & Piloterne, Lasse Helner, Kristian Lilholt, Holtsø Wittrock, Ester Brohus.

Sammen er de soul Academy & the Music Lovers - og de har lovet at gi den rigtig go gas den her tidlige torsdag inden de drager på to-dages tour i Jylland. Der er lagt i kakkelovnen til en særdeles festlig aften.
Billetterne koster 150,- og kan købes/bestilles via billet@mojo.dk
Man kan også tage chansen på aftenen og købe en billet i døren (hvis der er flere)

Besætning

Sahra da Silva (voc), Nis Pedersen (voc) Troels Skovgaard (gui), Otto Sidenius (organ/keys), Jon Bruland (bas) Morten Sidenius (drums).

Blues Jam ved
Laust Krudtmeier.

Blues Jam ved 
Laust Krudtmeier.

Kl. 22.00 / entré 20,-

Denne torsdag starter vi lidt senere - da Soul Academy spiller fra kl. 19

Vi gør det igen - Torsdags jam - vi ved at der sidder nogle spillehungrende bluesentusiaster rundt omkring i det ganske land - og nu får de atter chansen for at vise sig frem.
Vi må være ca. 60 gæster nu - primært siddende
Så meld jer til på billet@mojo.dk og betal i døren når I kommer
Det koster 20,- denne torsdag - forhåbentlig den første torsdag af mange kommende bluesjam-torsdage.
Støt op, øv dig, kom og spil, hæng ud.

Blues jam på Mojo er nok den begivenhed der har fundet sted flest gange i de over 30 år stedet har fungeret som bluesscene. Det er siden september 1992 foregået under "ordnede" forhold hver torsdag (med meget få undtagelser) og det er nok den begivenhed vi har savnet mest under denne utroligt lange nedlukning.
Bassisten Laust Krudtmeier er gået igang med bookingarbejdet omkring hvem der kan og hvornår de kan - følg med her og se om din yndlingsjammer dukker op.

Besætning

Laust Krudtmeier (Kapelmester og Bas)