Forrige dag Torsdag 01/07 Næste dag

YHB
yellowheatbooster

YHB
yellowheatbooster

Kl. 17.00 / entré 40,-

Denne torsdag i det herrens år 2021 er det noget så sjældent som et Power-Rockband der åbner Copenhagen Jazzfestival på MOJO.
Glæder du dig til sprøde saxofoner, lækre klaversoli, særpræget avantgarde og/eller vokalarbejde fra den øverste hylde når du begiver dig ind til Københavns centrum for at gå til Jazzfestival - SÅ er det IKKE åbningskoncerten på Mojo du skal bruge dine billetpenge på.
Er du derimod til smæk for skillingen så er YHB's hjemmekomponerede powerrock, med et gran psychedellica- da lige sagen.
Med andre ord start din Jazzfestival på Mojo - få renset ørene og tag ud i verden med et åbent jazzsind.
YHB har stået i øvelokalet on/and off siden 1992, det er ikke blevet til mange koncerter, men det er blevet til rigtig mange opslidte trommeslagere (de fleste skulle pludselig noget andet). Denne torsdag er de klar med en hel times koncert med alt godt fra tiden der er gået og en del nyt.
Med de nye retningslinjer fra denne dato er det muligt at være ca. 60 gæster så skynd dig at købe en billet via billet@mojo.dk

Besætning

Nikolaj Høgsbro (voc), Dennis Orneborg (gui), Rasmus Vinther (gui), Kristian Hoffmann (bas) og Simon Ørregaard (trommer)

Website

facebook: YHB yellowheatbooster