Forrige dag Fredag 20/11 Næste dag

Las Palmeras Royale
Incl. Yemi Valdes og Morten Ankerfeldt

Las Palmeras Royale
Incl. Yemi Valdes og Morten Ankerfeldt

Kl. 19.00 / entré 180,- FORSALG

Der var engang tre musikalske mennesker som helt ufrivilligt havde fået "ferie" - og ligesom cykelryttere i moderne sport der holder hviledag med en lille hyggelige cykeltur på 60-80 kilometer - tog de herrer chansen og fik tid til at spille yndlingsmusik i en spacialkonstellation. Ronni Boysen, Rune Højmark og Thomas Crawfurd mødtes med en spolebåndoptager og spillede det ene vidunderlige obskure nørde-nummer efter det andet. På båndet kunne man bagefter høre numre som Kurt Weills September Song, Doris Day-hittet, Secret Love, der var vist osse en Albert Collins-guitarblues, plus noget cubansk Manuel Galbán. Et overflødighedshorn af den lækreste Elevatormusik mixet med exotica filmmusik og egne kompositioner.

En ny trio blev født, og denne lørdag er der MOJO-debut for bandet; Las Palmeras Royale med hele to gæster!; nemlig bandets yndlingsbassist Morten Ankarfeldt og den karismatiske cubanske sanger Yemi Valdes!
Yemi har spillet flittigt rundt omkring i Europa og samarbejdet med mange forskellige salsabands. Hun har optrådt som korsanger for den anerkendte puertoricanske/amerikanske salsasanger Tito Nieves. Yemi har forskellige projekter som "YemiSon", "Yemi Valdes & Latin Dk" og Yemi Valdes Quartet, der debuterede på Copenhagen Jazz Festival 2017.
Morten er en af de mest efterspurgte bassister herhjemme og har bla. spillet med Søs Fenger, Nikolaj Bentzon, James Harman og Jesper Thilo og en uendelig række Moj Jams og Blueskonstelaioner.
Det bli'r en helt og aldeles anderledes Mojo aften - det er første gang bookeren på MOJO har tilladt så meget instrumental musik frivilligt - men jeg kunne ik lade være.

Med diverse Corona restriktioner åbner Mojo kl. 18.00 Musik kl.19.00 og vi lukker kl.22.00
Billeter via mailen mojo@mojo.dk

Besætning

Yemi Valdes (Vokal), Morten Ankarfeldt (bas), Ronni Boysen (gui), Rune Højmark (ui) og Thomas Crawfurd (d)