Forrige dag Lørdag 07/11 Næste dag

Blues Matiné
med Rainy James & The Mojo Kings

Blues Matiné
med Rainy James & The Mojo Kings

Kl. 15.00 / entré 40,- FORSALG

Vores nye lørdagsprojekt Blues Matiné
Mojo åbner kl. 14 Musik kl. 15 - kl. 18.00 åbnes der for kl. 19 koncerten.
Projektet er døbt Blues Matiné - men i virkeligheden er det et længe ventet ønske om tidligere koncerter der nu kan indfries med hjælp fra kommunen.
Denne lørdag midt på dagen (kl. 15) er der blues med Rainy James & the Mojo Kings.
Rainy James & the Mojo Kings spiller blues med en unik, udadvendt sound. Publikum inddrages af Rainy´s sjette sans for storytelling, idet han deler sine historier i tekster der er blues-musikken traditionstro. Det legende, komplimenterende sammenspil mellem guitaristerne Marc Chain & Fabian Vang har et overbevisende element i sig, glæden udstråler sig når de spiller et groove der swinger. Mødet mellem gaderne i Chicago og det bomuldsplukkende Delta skaber en frisk, udadvendt lyd for bandet, der hungrer efter at gribe fat om lytteren for at leve sig ind i musikken.

Sahra da Silva Blues Quartet

Sahra da Silva Blues Quartet

Kl. 19.00 / entré 150,- FORSALG

Mojo åbner kl. 18 - Musik kl.19 - Mojo Lukker kl. 21
I disse mærkelige tider holder vi fanen højt med god musik for et begrænset siddende publikum.
Mojo Har pga. Covid19 restriktionerne plads til 32 gæster, så det er først til mølle hvis man vil sikre sig en plads. Send en mail til mojo@mojo.dk så får du de nødvendige oplysninger.

Sahra da Silva har i elfte time samlet sin fede Blues Quartet for at spille på Mojo i stedet for Samantha Antoinette Smith som desværre måtte aflyse sin Danmarkstour pga covid 19 restriktioner.
Men ved I hvad ?? Det blir røvfedt - Sahra da Silva er en af Danmarks fedeste sangerinder og med det her Blues hold bliverr der spillet fede originale numre og mega-lækre versioner af gamle travere - det er et overfedt band.