Forrige dag Lørdag 24/10 Næste dag

The Cornbread Project
Intimkoncert

The Cornbread Project
Intimkoncert

Kl. 19.00 / entré 175,-

Mojo åbner kl. 18 - Musik kl.19 - Mojo Lukker kl. 22
I disse mærkelige tider holder vi fanen højt med god musik for et begrænset siddende publikum.
Mojo Har pga. Covid19 restriktionerne plads til 32 gæster, så det er først til mølle hvis man vil sikre sig en plads. Send en mail til mojo@mojo.dk så får du de nødvendige oplysninger.

Hvis jeg nu siger "Harp Attack, Big Creek Slim Band, Blues Jamboree, Nande & The Big Difference," så siger du "ahh Peter Nande" "Yes" og så er det kun den ene halvdel af dette enestående Blue Project - den anden halvdel: Produceren, Trainman Blues, reggaebassisten, blues-jam bassisten, eller især bassisten Laust Krudtmejer Nielsen - meritterne for de 2 mand er mange og de sammenhæng de har optrådt i er endnu flere - og SAMMEN har de skabt det her helt unikke Cornbread bluesproject bygget op over loops, beats skøre ideer og gode sangere, alt sammen med Blues i fællesnævneren.
Tjek dem ud de er på vej i en særdeles spændende retning og hvem ved hvor det ender
- vi er nogen der allerede har snuset til en video med Jimmy Burns - hvem snuser du til :)

The Cornbread Project har skabt en ny og frisk tilgang til den traditionelle blues med deres album “Catawampus”. De tager tidens produktions teknikker (samples, beats, ambience m.m.) som er velkendt fra pop, R&B, reggae og dancehall og blander det med blues og roots. Resultatet er groovy, vellydende og danse-venlig neo-blues.
Projektet/bandet er dannet af musiker/producer duoen Laust Krudtmejer og Peter Nande som en aften på Mojo i 2017 udvekslede idéer om at udvide grænserne for den blues de begge holder så meget af. Bandet havde deres debut på Blues Alive festivalen i September og Bluesnews omtalte koncerten som den bedste og mest interessante. http://www.bluesnews.dk/koncertanmeldelse-blues-alive-festival-haandvaerkerforeningen-horsens/

The Cornbread Project er et seks mands band der frontes af de tre sangere Sahra da Silva, Richard Farrell og Peter Nande. På guitar den fantastiske Rune Højmark, samt den erfarene og top svingende rytmesektion bestående af bassisten Laust Krudtmejer og trommeslageren Marco Diallo.
På Mojo kan du forvente en blues koncert ud over det sædvanlige! Det bliver Cornbreads original numre blandet med klassikere som f.eks. Hookers "Hobo Blues”, Muddy’s “Mannish Blues” og Rollin’ and Tumblin’ der har fået en friskt og frækt twist.

Besætning

Sahra da Silva - vocal/keys Richard Farrell - vocal/guitar Peter Nande - vocal/harmonica/SPD/percussion Nicklas Kure - guitar Laust Krudtmejer Nielsen - Bass Drums - Marco Diallo