Forrige dag Torsdag 22/10 Næste dag

Mojo Intim Blues Jam ved
Laust Krudtmeier og Jake green

Mojo Intim Blues Jam ved 
Laust Krudtmeier og Jake green

Kl. 19.00 / entré 40,-

Mojo åbner kl. 18.00 Jam 19.00 - og vi lukker kl. 22.00
Vi gør det igen - Torsdags jam - vi ved at der sidder nogle spillehungrende bluesentusiaster rundt omkring i det ganske land - og nu får nogle af dem chansen for at vise sig frem på ny.
Pga Corona restriktionerne er der kun plads til 30 gæster og 5-6- musikere på scenen + personale.
Man kan købe billet på forhånd ved at skrive til mojo@mojo.dk, man kan også møde op på aftenen og betale i baren hvis der er plads. Det koster 40,-

Blues jam på Mojo er nok den begivenhed der har fundet sted flest gange i de over 30 år stedet har fungeret som bluesscene. Det er siden september 1992 foregået under "ordnede" forhold hver torsdag (med meget få undtagelser) og det er nok den begivenhed vi har savnet mest under denne utroligt lange nedlukning.
Bassisten Laust Nielsen er gået igang med bookingarbejdet omkring hvem der kan og hvornår de kan - følg med her og se om din yndlingsjammer dukker op.

i denne uge er det disse herrer, der udgør værtsbandet:
Jake Green (gui/voc), Hans Rosenberg (d) og Laust Krudtejer Nielsen (bas/Khalif)
Jam'erne er Morten Elmetoft, Christian Nini, Marc Chain og Lukas Mukherjeee.

Skriv meget gerne til Laust Krudtmejer Nielsen, hvis du har lyst til at være en jamgæsterne en af de kommende torsdage - alle får plads i rotation. Jamgæster kan også købe sig adgang på aftenen og spille med.
Dørene åbner kl 18:00, og 22.00 lukker ballet