Forrige dag Fredag 09/10 Næste dag

Jarno Varsted og Rune Kjeldsen
Intimkoncert
Special Guest:
Allan Vegenfeldt

Jarno Varsted og Rune Kjeldsen
Intimkoncert
Special Guest:
Allan Vegenfeldt

Kl. 19.00 / entré 140,- FORSALG

Jarno Varsted og Rune Kjeldsen med Special Guest Allan Vegenfeldt - Intimkoncert
Mojo åbner kl. 18 - Musik kl.19 - Mojo Lukker kl. 22
I disse mærkelige tider holder vi fanen højt med god musik for et begrænset siddende publikum.
Mojo Har pga. Covid19 restriktionerne plads til 32 gæster, så det er først til mølle hvis man vil sikre sig en plads. Send en mail til mojo@mojo.dk så får du de nødvendige oplysninger.

Den her duo startede engang da to drenge gik i klasse med hinanden. De stak ud og de stak af - rent Musikalsk. Blues Blues Blues og så landede de på Mojo i en gunstig tid hvor de sammen med Jacob Rathje spillede små 200 koncerter som Young Comets - de blev ældre og dygtigere og musikkens verden tog imod dem med åbne arme.

- og denne helt særlige fredag aften i oktober står de på Mojo og glæder sig til at få besøg af selveste Allan Vegenfeldt som har lovet at kigge forbi og synge et par favorit blues numre -

Jarno og Rune haft to vidt forskellige karrierer men er idag med i det der rører sig. Rune Kjeldsen har med sit utrolige talent været med på den danske rockscene i mange år, Kira and The Kindred Spirits, Savage Rose, Sort Sol, Steen Jørgensen og CV Jørgensen er blot nogle få af dem der har haft glæde af Rune Kjeldsens guitarspil.
Jarno Varsted har en lovende solo karriere kørende med forskellige projekter, Rumspringa, Straight From the Harp og nu nogle udgivelser med New Songs For Harmonica under eget navn. Ved siden af solo projeketerne har der også været tid til koncerter med Savage Rose og Sandmen samt mange og legendariske koncerter med nogle af landets førende bluesfolk som Troels Jensen og HP Lange.
Vi har denne aften at gøre med en særdeles veludviklet, musikalsk og kammeratlig duo at gøre - og jeg glæder mig rigtig meget - også til at høre Allan Vegenfeldt.
Allan Vegenfeldt er en røvfed sanger og frontmand i Sandmen.